HakanEMRE
Aktif
Güle güle km'ler yap hocam.
Mazdaları iyi sıralamışsın. Beyaz 323 Dede, Seninki Torun, Yeşilde senin aracın babası
Mazdaları iyi sıralamışsın. Beyaz 323 Dede, Seninki Torun, Yeşilde senin aracın babası
Hakan olayı hemen aileye bağlamışsın... Anlaşılıyor ki; senin yuva kurma vaktin gelmiş...Güle güle km'ler yap hocam.
Geldi de geçiyor bile abi. PiuvvvHakan olayı hemen aileye bağlamışsın... Anlaşılıyor ki; senin yuva kurma vaktin gelmiş...
Geri görüş kamerası için 200 TL + KDV verdim (236 TL). Geri kalanı bakım masrafı ki o da 449 TL yapıyor.
Az önce baktım da, ilk bakımımız (10 bin bakımı) 340 TL tutmuş KDV dahil. Aradaki tek fark polen filtresi, ben de tam idrak edemedim, aracı alırken çok fazla vaktim de yoktu detaylı bakmaya, demek ki 100 TL civarında tutuyor polen filtresi (bu kadar tutar mı hiçbir fikrim yok, belki de tutuyordur, faturada yazıyordu tam tutarlar ama şimdi kontrol edemiyorum) @dr_azoom Asalet hocam nedir bu işin aslı astarı, senin yokluğuna mı denk geldik yoksa? )
Asaletcim benimki şaka biliyorsun, öyle bir şüphem asla olmadı olmaz da. Maksadım insanları doğru bilgilendirmek, şeffaf olmak ve bilgi paylaşımında bulunmak. Forumdan arkadaşlar biraz yüksek mi falan deyince bi bakayım dedim fiyatlara, sonrasında sesli düşünüp yazdım, konu da ordan yürüdü. Sıkıntı yok vesselam.
Bu arada, bakım tarihini iyi denk getirdik o zaman, yedek parça fiyatı artıyorsa bakım maliyeti de artacaktır haliyle. Allah hepimize bu zor ekonomik koşullarda güç ve kuvvet versin, herşey gün geçtikçe pahalanıyor maalesef.
Geçtiğimiz Cumartesi günü (12.09.2015), Ankara HERTER' de (47.100 km de) 50.000 bakımı yapıldı, Yağ, yağ filtresi değişti, Frenler, bujiler ve diğer kontrolleri yapıldı, 1 adet temizlik spreyi, 5 lt dexelia yağ, işçilik-% 10 iskonto= 285.00 tl ödedim, Asalet ve ustama teşekkürler.
Abi hayırlı olsun, güle güle kullan.Geçtiğimiz Cumartesi günü (12.09.2015), Ankara HERTER' de (47.100 km de) 50.000 bakımı yapıldı, Yağ, yağ filtresi değişti, Frenler, bujiler ve diğer kontrolleri yapıldı, 1 adet temizlik spreyi, 5 lt dexelia yağ, işçilik-% 10 iskonto= 285.00 tl ödedim, Asalet ve ustama teşekkürler.
İsteğe Bağlı Yağ Ve Yağ Filtresini Değiştirebilirsin..son yetklılı servıs bakımını 90 bınde yaptırmıştım.100 bınde yag, yag flıtresını hava flıtresını degıstırdım sanayıde...117 bınde subop degistırdım...şuan 125 bınde..başkada hıc bısey yaptırmadım...benım yapmam gereken bakım işi varmıdır acaba.