Bir yanlışlık olmalı gerekirse bir yerlere şikayet edilmeli 400 tl işçilik neymiş...Kemal Bursa'da ikamet ettiğine göre, muhtemelen o civardaki servistir...
Bir yanlışlık olmalı gerekirse bir yerlere şikayet edilmeli 400 tl işçilik neymiş...Kemal Bursa'da ikamet ettiğine göre, muhtemelen o civardaki servistir...
Kardeş yazıyı duzeltmissinde bence kelime uygundu...
Peki kardeşim öyle olsunAbi her doğru her yerde söylenmez, gereksiz yere çamura taş atmaya gerek yok... Bizim işimiz Mazda, gücümüz Garaj... Başka şeyler ile vakit harcayıp kendi yolumuzdan sapmak istemiyoruz sadece...
Yoksa; tamamen haklısın... O0
Bir yanlışlık olmalı gerekirse bir yerlere şikayet edilmeli 400 tl işçilik neymiş...
Parça yok içinde sadece işçilik 400 yazmış kardeşimiz... Geçmiş olsun bu arada ara kablo mutlaka bulunmalı araçta...Bursa'da bir tane yetkili servisi var,hem honda,kia,citroen ve mazda satış servis. Arabanın parçaları işçilik parasının yarısı kadar zaten
Bu arada siz siz olun bugün benim yaptığım gibi farları ve sisleri dağ başında açık unutmayın çünkü iki saat sonra akü bitiyormuş allahtan dağ başında takviye kablosu buldukta ailece dağlarda kalmadık pazar pazar
abi adresini verdiğim ustanın yanına gidebildin mi?Güle güle kullan, 40.000 km önceki bakım ile bu bakım arası 10.000 oldu mu? yoksa tarih itibarı ile mi yaptırdın? kampanyayı bekleseydin daha iyi olmaz mı idi?
abi adresini verdiğim ustanın yanına gidebildin mi?
Hayırlı Olsun..
Yarasın guzuya
Abi evet 10 bin km olduğu için bakıma girdim, 6 ay beklemeye kalmadan doluyor zatenGüle güle kullan, 40.000 km önceki bakım ile bu bakım arası 10.000 oldu mu? yoksa tarih itibarı ile mi yaptırdın? kampanyayı bekleseydin daha iyi olmaz mı idi?
Hayırlı olsun... Geşgem benim de hız sabitleyicim ossa...
Bu ileti Tepetaklak gönderildi...