Sizin ilan tamamen aklimdan cikmis. Halbuki takip ediyordum. Iyi satislar.
Hayırlı olsun güle güle kmler yapın.Sizin ilan tamamen aklimdan cikmis. Halbuki takip ediyordum. Iyi satislar.
-Ekleme-
Bosh filtre seti (hava,yag,polen) -130
Mobil 1 5-30 yag - 100
Iscilik 50
Toplam yag filtre degisimi 280 lira tuttu.
Arabada bir problem olmadigi icin baska bir masrafa da gerek duymadik.
Rutin bakım harici balata ve diskler kontrol edilir ya da ettir diyeyim, Z rotlara da bir göz gezdirilsin, bir şikayetin yoksa başka yapılması gereken bir şey yok, Motul 5w/30 uygundur, ya da gideceğin servisi önceden arayıp hangi yağı kullandıklarını öğrenebilirsin.Arkadaşlar 50.000 bakımı yapıcam.Yalnız yetkili servisin biri Diyarbakır’da diğeri Erzurum’da...Yapacağım masraf gözümde büyüyor. Orijinal parçalar kullanmak istiyorum. Yağ,hava,polen filtresi ve 4 Lt yağ alacağım.Yağ olarak bu aralar MOTUL markası gündemde. Ama hangi serisi bizim BL kasa için uygun bilemedim. Bunları en uygun nereden temin edebilirim? Bir de 50.000 bakımında bu rutin yapılacaklar dışında yapmam gereken bir şey var mı? Servis enjektörler temizlenecek falan demişti. Bunu kendim yapabilir miyim?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rutin bakım harici balata ve diskler kontrol edilir ya da ettir diyeyim, Z rotlara da bir göz gezdirilsin, bir şikayetin yoksa başka yapılması gereken bir şey yok, Motul 5w/30 uygundur, ya da gideceğin servisi önceden arayıp hangi yağı kullandıklarını öğrenebilirsin.
Detaylarını incelemedim, kitapçıkta yazan spesifikasyonları karşılıyorsa ikisi de olur. Mazda Motor Yağı Önerisi başlığında çok fazla bilgi var, incelemeni tavsiye ederim, tam sentetik 5w30 her türlü yeterlidir, zaten bizler 8-10 bin km de yağ değişimi yapan kullanıcılarızAbi bu MOTUL ün hangi serisini almam gerekli? Üzerinde “X-Clean,Eco-Energy” gibi yazan modelleri var. Bunlardan hangisini almam gerekiyor? Şu soruları sorduğum için kusura bakmayın. Tunceli’de dışına çıkabilsem sizi bu kadar uğraştırmazdım. Hakkınızı helal edin...
Arabayi degistirmek o amblemi degistirmekten daha kolay. Yani amblem degisikligini unutun diyebilirim.N11 den Motul 5-30 “Eco-Energy” yağ 112 TL
Yağ,hava ve polen filtreleri orijinal parçalar 260 TL
TOPLAM: 372 TL
Motul yağı ilk defa deneyeceğim. Artık servise gitmediğim için yağı kendim değiştirecem. Sürüş esnasındaki farklılıkları tekrardan yazarım...
Ayrıca direksiyondaki Mazda amblemini değiştirmek istiyorum. Elinde amblem olan var mı?
Kaba kuvvetle herşey çözülüyor.Arabayi degistirmek o amblemi degistirmekten daha kolay. Yani amblem degisikligini unutun diyebilirim.
1. Olmadı kapıya yapıştırdımKaba kuvvetle herşey çözülüyor.
Kadir aliexpresste logo linki göndermişti bir ara.
Kaba kuvvetle herşey çözülüyor.
Kadir aliexpresste logo linki göndermişti bir ara.
Değerli arkadaşlarım.
lpg li 2011 mazda3 aracım için ilk bakımı yaptıracağım, daha önce hangi yağ kullanıldı pek bilemiyorum. aracım 153.000 km de.
aşağıdaki ürünleri sipariş ettim. sizlerinde yorumlarınızı almak isterim.
Mazda 3 1.6 Benzinli 2009-2012 Bosch Filtre Set Yağ,hava Vepolen - n11.com
Mobil Super 3000 X1 Formula Fe 5w-30 4 Litre Motor Yağı *skt:2023 - n11.com
aslında elim gitmedi değil. yağ filtresinde bu ürünü alacaktım,sonradan vazgeçtim. bir sonraki 10.000 km bakımında artık.Yağ olayı pek mühim değil ama, keşke filtreleri orijinal alsaydınız
aslında elim gitmedi değil. yağ filtresinde bu ürünü alacaktım,sonradan vazgeçtim. bir sonraki 10.000 km bakımında artık.
Mazda 3 Yağ Filtresi [orjınal] (2630002500) - n11.com
Tamamdır mutlaka dikkate alacağım,Çok teşekkürler ilginiz içinBu linkteki pahalı serviste 35 tl gibi bir rakam olması gerekiyor. Kışa doğru servis kampanyası olursa, bir takım filtre seti alıp yedek yapabilirsiniz daha hesaplı oluyor
Herhangi bir parça ihtiyaç olursa, önce servisten fiyat alın. Bazı ürünler gerçekten çok uygun oluyor