Eklediğiniz fotoğrafları gördümde ne kadar güzel aracınızın tüm işlemleri esnasında başında durup inceleyebiliyorsunuz. Böylece bakım sonrası içinize daha çok siniyordur eminim. Keşke burdaki serviste de böyle bir anlayış olsa nerdeee demeden edemedim .. Yağ - yağ filtresi- hava filtre değişimi bile 8 saatBugün Ankara Herter Mazda da 20 bin bakımını yaptırdım.
Toplam tutar 305 tl
Faturaya 5 lt yağ parası yansıtıldığı için artan 1 lt yağı alıp bagaja koydum. Bir daha ki bakımda ilave ettirip 3 lt yağ parası ödeyeceğim.
Kesinlikle haklısınız. Zaten son zamanlarda iyice soğudum. Düzgün bir özel servis bulsam dakka düşünmez olması gereken neyse onu koydururdum . Bu forumdan güzel bilgi kaynağı mı var.
Ah ah anlatsam buradan köye yol olurVaktiyle sanayide iyi bilinen bir ustaya yağ değişimi için gitmiştim. Telefon geldi falan derken adam tamamdır abi dedi. Neyse yola çıktım araba patlayacak gibi. 10 km gitmeden kaputu açtım, her taraftan yağ akmış. Adamı çağırdım, abi nedir bu dedim. Yağ fazla gelmiş hocam 4 litre döktüydük diye cevap verdi. Abi dedim ne gerek vardı, arabanın yağ çubuğu vardı! :kafa:
En son marş dinamosunu söken usta hava filtre borusunu yardı marş dinamosunun civatasını yan tutturup içinde kırdı ne anlatam abeyy Yemin ettim artık elletmiyorum arabayı kendim yapacağım herşeyini. Olurda usta lazım olursa birtane ustam var Allahtan o düzgün ona giderim. Buna benzer saçmalıkları çok yaşadım ama artık akıllandım.Olsun olsun okuruz, yolun nasıl bittiğini anlamayız sen yaz hele ;D
Severek yapardım sıkıntı yok Beceriksiz ustalar sayesinde usta olduk artık.O bölge civarında yaşasaydım benim ustam sen olurdun herhalde Oğuzhan