Kazasız günlerde nice kilometrelere...
Buji maliyeti serviste ne kadar, Bayrak da ne kadar60bin bakımı için servisten minimum 480 tl fiyat aldım.Denizli'de bayrak oto'da 240 tl ye hallettim.Hava filtresi,yağ filtresi,yağ değişimi ve buji değişimi yapıldı.Her ne kadar dükkanın sahibi osman amca repsol yağ kullanmakta ısrar etse de sonunda castrol koymaya ikna edebildim araçla ilgilendiler sağolsunlar.servisler belimi büküyüor artık gidemiyorum
ağzına tükürdüğüm ankarada şöyle bir yer yok :kafa:Osman abi ile cumartesi tanıştım... Her şeyiyle tam bir usta.
Bakım kilometresi gelince benim de niyetim Bayrak Oto olacak gibi...
Repsol yağı 8 yıldır kullandığını söyledi...
Repsol markası, motorsporlarında Honda ile anılıyordu... Şimdi ne durumdalar bilmiyorum...
o da çok anlamıyor, bakmış netten gitmiş taktırmış, o da tecrübelendiÜtülmemek için bazı şeyleri anlamak gerekiyor... Ütüldüğün yere gitmeden balata fiyatlarını, kalitelerini öğrenmek gibi...
Mazda cenneti olan Ankara da ne ustalar vardır... Bulabilmek gerekli.
o da çok anlamıyor, bakmış netten gitmiş taktırmış, o da tecrübelendi
ankarada çok iyi ustalar var muhakkak ama, mazdayı gözü kapalı teslim edebilecek birini bulabilmek önemli
ankaradaki arkadaşların arabaları yeni model, eski mazdacılar da nereye götürüyor araştırmak lazım lazım
Veli abi babamın köyde bakkal dükkanı olduğu için çok iyi bilirim o muhabbetleri Az mı ''Birinci'' satmadık
Eskiden; samsun öksürtüyor, maltepe ver derdik... De gidi deee
Çağrışım yaptı birden...
Satarken arada yaktınmı birincilirden
Sen Bingöl'de, Siirt'te, Kars'ta yaşamıyorsun... Bulunduğun şehir Mazda'nın kalesi gibi bir yer... Her açıdan.
Birde mesleğin satın alma... Hayret ediyorum gerçekten. :
Hiç mi sokakta Mazda görmüyorsun, hiç mi Mazda sahibi tanıdığın veya tanıdığının tanıdığı birileri yok, sor araştır lütfen... Hiç yok diyorsan da, git büyük bir sanayi sitesine üç beş dükkana burada Mazda ustası kim diye sor... Çoğunluk neyi sana işaret ediyorsa iyi ustayı buldun demektir...
Ama armutun pişmiş olanının ağzıma düşmesini isterim diyorsan da, durmak yok ütülmeye devam...
Yine söylüyorum, bu araç için "alınır" diyen usta üttü en başta seni. Allah kolaylık versin...
en son çare öyle yapacağız artık mümkün mertebe soruyorum arkadaşlara, iyi ustayı bulacağız inşallah
arabamı da kötüleme abi şimdi, sizlere danışarak bir şeyler yapmaya çalıştım, tabi son söz ustadaydı orası ayrı
[member=56]ezmocesteri[/member] bülent de şöyle bir sürdü aracı, iyi dedi
zor piyasa şartlarında zor araba seçtik, Allah utandırmaz inşallah, adem ustadan sonra cillop gibi olur
tabi de bu da yapılabilir bir şey; ama çok sağlıklı sonuç verir mi bilinmez, diğer forumdan ve netteki yorumlardan birkaç usta bulmaya çalıştım, gidip görmek gerekVeli abiye katılıyorum bir cumartesi günü atlarım arabama sanayi sanayi usta ararım ankara da bulamadığın ustayı hiçbir yerde bulamazsın ama sakin atatürk sanayi sitesinde ali böcü diye bir usta var ona gitme güya herter'in ilk ustalar'ndanmis hiçbirşey yapmadı 50lirami almıştı bence bir cumartesi çık araştır elbette vardır işinin ehli. Ustalığı esnafliğı iyi biri