Murat Yılmaz
Seçkin Üye
En azından filtreleri (polen hariç) orijinal kullanın. Buji fiyatı da uyguna gelir indirimle...
Bujiyi ngk almam tavsiye edildi. Lpg de daha iyiymiş. Bir de yakıt filtresi pahalı geldi. Poleni zaten dışarıdan alırımEn azından filtreleri (polen hariç) orijinal kullanın. Buji fiyatı da uyguna gelir indirimle...
Bujiler iridyum galiba. Onun haricinde fiyatlar fena değil.
Yağ filtresini piyasadan yan sanayi alsanız daha pahalıya gelir
4-5 mesaj yukarıda yazmıştım.Denso iridyum, tam kodu bir yerlere yazmıştım bulursam eklerim bu mesaja...
4-5 mesaj yukarıda yazmıştım.
ngk ıfr6e11 ya da denso sk16pr11
Bu arada iridyum bujilerden memnun musun? standart bujilere göre bir fark var mı ve aracın lpgde nasıl tepki veriyor?
Güle güle kazasız günlerde kullanmak nasip olsun. Usta tavsiyeni de ilgili konuya ekledim, teşekkürler.Cuma günü Ankara'da Rem oto da bir kısım bakım ve tamirat işini yaptırdıktan sonra 5 yılı dolduğu için değişecek V kayışı ve sol arka Z rot için Şaşmaz oto sanayideki İsmail çimel ustaya gittim. V kayısı Continental marka 120 TL iki bilye 60*2 :120 TL torna:40 TL sol arka Z rot sağlam orijinal çıkma 50 TL işçilik 100 TL toplamda ise 430TL tuttu. Arka silecek değişimi de yapıldı ustam hediye etti. Usta Mazda tecrübesi olan biri ve müşteri dostu. 05359277290 cep numarası. Gitmeden arayıp fiyat sorabilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın bilgisine
Cuma günü Ankara'da Rem oto da bir kısım bakım ve tamirat işini yaptırdıktan sonra 5 yılı dolduğu için değişecek V kayışı ve sol arka Z rot için Şaşmaz oto sanayideki İsmail çimel ustaya gittim. V kayısı Continental marka 120 TL iki bilye 60*2 :120 TL torna:40 TL sol arka Z rot sağlam orijinal çıkma 50 TL işçilik 100 TL toplamda ise 430TL tuttu. Arka silecek değişimi de yapıldı ustam hediye etti. Usta Mazda tecrübesi olan biri ve müşteri dostu. 05359277290 cep numarası. Gitmeden arayıp fiyat sorabilirsiniz. İhtiyacı olan arkadaşlarımızın bilgisine
Araç dizel mi km???
Büyük ihtimalle vardır. Araç benzinli otomatik. Devir daim değişmediZ rot sol arka banada lazım başka varmıdır ki?? Devir daim değişmedinizmi??? Araç dizel mi km???
Fiyatlar sağlam uçmuş... Güle güle kazasız belasız günlerde eskitmek nasip olsun...Mazda evo’da yapılan 100000 km bakımı
motor yağı (mobil1 5w30)274 tl
Yağ filtresi 40 tl
Hava filtresi 109 tl
Polen filtresi 200 tl
Buji 80 tl
Motor takozu( rubber no.3 eng mtg) 1.147 tl
Şanzıman yağı (dexelia atf mv) 350
Şanzıman süzgeci 190 tl