Şehir içi kullanım yoksa bu değer fazla Mustafa. 650 nin ortalaması bu değer ise normal.
bu 650 nin 250 kmsi hep şehir içi.geri kalan ankara ya gidiş geliş...bu 650 km nin ortalamasi...ama gene de çok demi abiŞehir içi kullanım yoksa bu değer fazla Mustafa. 650 nin ortalaması bu değer ise normal.
bu 650 nin 250 kmsi hep şehir içi.geri kalan ankara ya gidiş geliş...bu 650 km nin ortalamasi...ama gene de çok demi abi
Yarasın guzuya. Benzin alışkanlık yapar dikkat et ama...ilk defa bu kadar benzin de kullandım.subapları yaptırdıkdan sonra 650 km oldu.dün ankaraya gidip geldim.tek kişi ortalama hız 100
Ekli dosyayı görüntüle 28467
Benzine zam gelecekmiş , gaza indirim kaçırdın bu fırsatı MustafaYarasın guzuya. Benzin alışkanlık yapar dikkat et ama...
Buji değişimi, yağ değişimi veya hava filtresi değişimi ile son kullanıcının anlayacağı düzeyde yakıt tüketim tasarrufu yapılıyor olsa, koca koca şirketler neden arge çalışmalarına bütçe ayırarak kafa patlatsın ki zaten...Bende hiçbir etkisi olmadı iridyumun
bunu bir türlü ustaya anlatamadmaynen öyle, ben iridyum bujiye geçtiğimde üzerindeki bujiler daha 5 bin yapmamıştı. İridyum bujinin bizlere tek artısı ömrünün uzun olması, performans ve yakıt tüketimine bir katkısı yok. Performans aracı olmadığı sürece iridyum bujiye gerek yok.
anlatmaya gerek yoktu aslında 4 adet bujiyi eline ver, al bunlar değişecek de yeter. Ya da benim gibi 17 uzun lokma ile mevzuya giriş yap
Lpg varsa o da tartışılır.her yağ değişimine buji değişmek yerine iridyum kullanıp 60,000 Kmde bir değişmek daha mantıklı
Hava filtresi değil ki bu her yağ değişiminde buji değişsin. Normal bujiler 30 bin km civarında değişiyor. İridyumlar için de 100 bin km'den bahsediliyor. Normal buji 40 tl, iridyum 200-250 tl. 1 iridyum buji ömründe 4 defa normal buji değiştirmek daha mantıklı/uygun fiyatlı olmuyor mu?her yağ değişimine buji değişmek yerine iridyum kullanıp 60,000 Kmde bir değişmek daha mantıklı
bujilerimi kendim değiştiğim için hava filitre kapağını söküp tek tek bobinleri çıkartma ile uğraşmak zor geldiğinden iridyum kullanıyorum en kötü 60,000 km rahat yapar, normal bujiyi lpg'de iken 10,000 kmden fazla kullanmak çok mantıklı gelmiyor benzindeki ömrü zaten 15,000 km lpg de o kadar dayanacağını sanmıyorum 100,000 km giden iridyum buji ömrününden %40 fire verdiğine göre iridyum bujiye göre daha az dayanıklı olan buji ömrünün yarısını fire vereceği kanattindeyimYüzde 4 fark eder