Yaklaşık 12.8lt/100km bence makul bir değer32 litre lpg ile 250 km yakıyor nasıl sizce yorum alabilirmiyim? (Şehirici İstanbul)
Yaklaşık 12.8lt/100km bence makul bir değer32 litre lpg ile 250 km yakıyor nasıl sizce yorum alabilirmiyim? (Şehirici İstanbul)
Otomatik ise mükemmel, manuel ise normal değerler.32 litre lpg ile 250 km yakıyor nasıl sizce yorum alabilirmiyim? (Şehirici İstanbul)
Ortalama hız ?32 litre lpg ile 250 km yakıyor nasıl sizce yorum alabilirmiyim? (Şehirici İstanbul)
32 litre LPG ile 200 km yaptım giderek artiyor sanki yakıt 16 litreyi gördü otomatik vites araç.Afr ayarı tavsiye edermisiniz LPG takilali 17 ay oldu ama takarken ayar yapilmadi.32 litre lpg ile 250 km yakıyor nasıl sizce yorum alabilirmiyim? (Şehirici İstanbul)
Yoğun trafikte 16-17 litreler otomatik şanzıman için normal.32 litre LPG ile 200 km yaptım giderek artiyor sanki yakıt 16 litreyi gördü otomatik vites araç.Afr ayarı tavsiye edermisiniz LPG takilali 17 ay oldu ama takarken ayar yapilmadi.
Afr ayari onerirmisin veli abiYoğun trafikte 16-17 litreler otomatik şanzıman için normal.
Ben hiç yaptırmadım ki o zamanlar uçuktu fiyatları, şimdi iyice uçmuştur, yine yaptırmazdım.Afr ayari onerirmisin veli abi
Yaptırmanı tavsiye ederim bilen biyerde amaAfr ayari onerirmisin veli abi
Yaptiricam cumartesi ama çoğu daha gitmeden bobin buji enjektör soruyorlar umarım 1 liralık işi 3 e 4 e çıkarmazlar boş yereYaptırmanı tavsiye ederim bilen biyerde ama
Nereye gidiyorsunYaptiricam cumartesi ama çoğu daha gitmeden bobin buji enjektör soruyorlar umarım 1 liralık işi 3 e 4 e çıkarmazlar boş yere
Afrperformans kagithaneNereye gidiyorsun
Bugün afr ayarı yaptırdım. Öncelikle bujiler değişti. Afr ayarını kesinlikle faydalı buldum arabanın ivmelenmesi değisti bana göre özellikle ara hizlanmalar herkese tavsiye ederim.Afrperformans kagithane
Kaç türkiş lira??Bugün afr ayarı yaptırdım. Öncelikle bujiler değişti. Afr ayarını kesinlikle faydalı buldum arabanın ivmelenmesi değisti bana göre özellikle ara hizlanmalar herkese tavsiye ederim.
Abi buji degisti, LPG filtresi değişti, nüzüller genişletildi ve en son afr ayarı 1600 verdim.Usta ayrıca direksiyon da gaza yuklenince direksiyonda titreme var dedi aks lerden şüpheleniyor müsait zamanda adem ustaya gidiciyim gibiKaç türkiş lira??
@Domestos yorumun nedir abi ?Abiler 3 gün geçti çekiş mükemmel yakıt sarfiyatı azaldı ama şöyle bir sıkıntı oldu araçtl marş alıyor ama geç çalisiyor buji değiştim baglantida hata etmiş olabilir mi usta ?
Abiler 3 gün geçti çekiş mükemmel yakıt sarfiyatı azaldı ama şöyle bir sıkıntı oldu araçtl marş alıyor ama geç çalisiyor buji değiştim baglantida hata etmiş olabilir mi usta ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Domestos yorumun nedir abi ?
Bu marka buji kullanıldı çekmiştim sorun bundan olabilir miAbiler 3 gün geçti çekiş mükemmel yakıt sarfiyatı azaldı ama şöyle bir sıkıntı oldu araçtl marş alıyor ama geç çalisiyor buji değiştim baglantida hata etmiş olabilir mi usta ?
@Domestos yorumun nedir abi ?