Bu ürün ilk olarak Renault Twingo araçları için tasarlandı. İcat eden kişi daha sonra her araca uygulamaya başladı.
Ölçümü gayet iyi 0.2 lt doğrulukla ölçüm yapıyor diye biliyorum
Maaş bi yatsın alıcam bi tane teşekkürler ilginiz için.
Bu ürün ilk olarak Renault Twingo araçları için tasarlandı. İcat eden kişi daha sonra her araca uygulamaya başladı.
Ölçümü gayet iyi 0.2 lt doğrulukla ölçüm yapıyor diye biliyorum
Aynı kafayız Can. Bizim araçlarda solda bozuk para gözü var ben kullanmıyorum pek. Orası için düşünebilirim.Ya bu aletten ben de takayım diyorum da, ekranı koyacak yer bulamadım. O güzelim konsola da yakıştıramıyorum, HGS etiketi bile takmadım cama kirlilik yapmasın diye.
Bankacı adamın bozuk para ile ne işi olur zaten. Balya balya banknot varken di mi?Aynı kafayız Can. Bizim araçlarda solda bozuk para gözü var ben kullanmıyorum pek. Orası için düşünebilirim.
Fikir güzel ama uygulama kötü. O plaka şangır şangır sallanır bozuk yollardaYeni yönetmelik ile LPG dolum ağzında çığır açmış adamlar bu nedir arkadaş ya.. Plakaya menteşe takıp plaka altına dolum ağzı koymuşlar, buyrun bu da videosu
Fikir güzel ama uygulama kötü. O plaka şangır şangır sallanır bozuk yollarda
Ekli dosyayı görüntüle 18264
Bu hortumlar haricinde simdilik aklima takilan hicbirsey yok, cok da ilgili alakali bir ekip ne sorsam hemen de cevapliyorlar... montaj sonrasi yine yorumlarimi paylasacagim hepinize iyi gunler arkadaslar
Ekli dosyayı görüntüle 18273
Bu resimden daha iyi anlaşılıyor...
İnternetten baktigim resimlerde de asagi yukari bu civarlarda zaten enjektorler...
Benimkide manifolda en yakın yerde. Ama bu benim direktifimle olan montaj değildi. Hiçte merak etmemişim. Demek mi ondan ötürüymüşKafa bulandırmış gibi olmayayım ama, en iyi montaj, manifolda en yakın olan montaj diye biliyorum. Mazda 3 aracımda ince eleyip sık dokuyan eski sahibi, motor kapağının (siyah koruyucu kapak) altına yaptırmak için o kapağı yükseltmek suretiyle enjektörleri manifolda en yakın şekilde montajını yaptırmış... Sebebini araştırdığımda enjektörlerin manifolda ne kadar yakın olursa o kadar verimli olduğunu öğrenmiştim.
İlgili arkadaşlara bu durumu sorabilirsen, cevaplarını merak ediyorum. Kolay gelsin.
Montaj yeri enjektor ile molifolt arasindaki mesafe regulatorden cikan gaz hortumu ile enjektor arasindaki mesafe bunlarin hepsinin ona gore ayari var uzunluklarina gore gazin dereceleri ayarlaniyor.Benimkide manifolda en yakın yerde. Ama bu benim direktifimle olan montaj değildi. Hiçte merak etmemişim. Demek mi ondan ötürüymüş
Daha neler öğreneceğiz bakalımMontaj yeri enjektor ile molifolt arasindaki mesafe regulatorden cikan gaz hortumu ile enjektor arasindaki mesafe bunlarin hepsinin ona gore ayari var uzunluklarina gore gazin dereceleri ayarlaniyor.
kim biliyorki biz bilelimDaha neler öğreneceğiz bakalım
Senin bilmediğin ne var ki Kadir servis danışmanı gibi adamsınkim biliyorki biz bilelim
Sıkıntı burada başlıyor herşeyden azıcık ile olmuyorum herkez herşeyi bilemiyor buda alanında uzmanlık derecesini düşüyor.Senin bilmediğin ne var ki Kadir servis danışmanı gibi adamsın