kadir
Kıdemli Üye
Bi kulağımız kalmıştıYakında ledsiz bi yerimiz kalmayacak
Bi kulağımız kalmıştıYakında ledsiz bi yerimiz kalmayacak
H11 kısadakilerden birini garantiden değiştirdim.Dün akşam kullandım en ufak kırpma olmadı. Demek ki soketler dokunulmasa da zamanla temassızlıklar olabiliyor. Çıkarıp taktıktan sonra hiçbir şekilde göz kırpma olmadı.
Geçen eve dönerken istanbuldan gelen 2 araç yolu tıkıyordu (aşırı yavaş gidiyordu) En önde megane arkasında bmw 3 serisi, onun arkasında bir araç, onun da arkasında ben varım kuyruk yaptırdılar. Adam yavaş gidiyor diye en sola yanaşıp selektörleri çaktım, az hızlan bir şeye bakacaksan da çek sağa sor birine modunda. bmw bile yol verdi.
Sende kpak var olmazMadem ledler bu kadar etkili D2S için led bulun bakayım
Led olmayan bembeyaz aydınlatan bulabilir miyizSende kpak var olmaz
Kapak varsa ve mercekliyse 6000k xenondan başka çözüm yok Ebubekir. Sen otur dinlen hele bi, ne projesi düşünüyon.Led olmayan bembeyaz aydınlatan bulabilir miyiz
Senin ki kadar kaliteli bi led oldugunu sanmıyorum.Led olmayan bembeyaz aydınlatan bulabilir miyiz
Yata yata yazıyom zaten 6000k lara baktım da güzel para.Kapak varsa ve mercekliyse 6000k xenondan başka çözüm yok Ebubekir. Sen otur dinlen hele bi, ne projesi düşünüyon.
Köfte çok olsun ucuz olsun başkaYata yata yazıyom zaten 6000k lara baktım da güzel para.
Seninki kaç kelvin ki?Led olmayan bembeyaz aydınlatan bulabilir miyiz
4300 heraldeSeninki kaç kelvin ki?
Bence sen de geç ledlere.merceklı halojen benımkıler uzunları bı cakıyom yol vermıyolar poposuna gırıyorum bı sag sol efendı efendı orta serıde gecıyo
ama sımdı şöyle bır durum var sızın takdınız ledler hakkında bılgım yok pek anlamıyorum zaten elektrık ıslerınden. Özellıkle bu sonradan beyaz ısık takıyorlar ve gece sürüşlerınde arkamdakı arac uzun yakmasa bıle göz alıyor rahatsız edıyor sızınkıler o sekılde mı pekı? Ben baya rahatsız oluyorum sonradan takılan beyaz farlardanBence sen de geç ledlere.