Arabayı üstüne yapar yapmasına ama sen altından kalkabilecek misin?@Murat abi ile hem gezerek ankaraya gittik hem yemek ısmarladı hem de üstüne lastikleri verdi.az kalsın arabayı üstüme yapacak diye korktum valla
Arabayı üstüne yapar yapmasına ama sen altından kalkabilecek misin?@Murat abi ile hem gezerek ankaraya gittik hem yemek ısmarladı hem de üstüne lastikleri verdi.az kalsın arabayı üstüme yapacak diye korktum valla
Arabayı üstüne yapar yapmasına ama sen altından kalkabilecek misin?
AA etiket değeriyle Nokian e-line2! Ama biraz pahalı.Selamlar, aracımı sıfır aldığımda üzerinde bridgestone turanza lastik vardı hala kullanmaya devam etmekteyim fakat db değerinin yüksek oluşundan dolayı içeri sesi fazla alıyor. DB değeri düşük ve yağışlı yol tutuş yakıt tüketimi değeri iyi olan bir lastik önerebilir misiniz uygun fiyatlı.
Pahalıymış fakat lastik değerlerine göre iyi fiyatı bir tanıdığım 1.100 TL'ye dunlop almıştı db 69 olması lazım değerleri ise b ile c idi. ona göre gayet iyi.AA etiket değeriyle Nokian e-line2! Ama biraz pahalı.
e-line pahalı geliyorsa i-line bakabilirsiniz.Pahalıymış fakat lastik değerlerine göre iyi fiyatı bir tanıdığım 1.100 TL'ye dunlop almıştı db 69 olması lazım değerleri ise b ile c idi. ona göre gayet iyi.
Pahalı ama güvenliği ve konforu düşünüyorsak almak zorundayız fikirleriniz için teşekkür ederim.e-line pahalı geliyorsa i-line bakabilirsiniz.
e-line pahalı geliyorsa i-line bakabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, daha önce buraya severek önerdiğim, 2016 yılı sonunda aldığım 2016 üretimi Pirelli Cinturato P1 Verde hakkında uzun kullanım sonrası tekrardan yorum yapacağım.
İlk aldığımda ıslak asfaltta dahi beni fazlasıyla memnun eden bir lastikti. Fakat havaların da ısınmasıyla son bir ay içersinde bariz kayma ve tutma sorunları gözlemlemeye başladım. Eğer asfaltta kalitesiz ise, ani frenlerde kayarak ABS'yi devreye soktuğunu farkettim ilk önce. Bu durum 2-3 kere daha yaşanınca artık bunun bir tesadüf olmadığına kanaat getirdim. Araç dolu iken düz yolda, kalkış sırasında bazen ön tekerlerin patinaja kalması da ikna olmama neden oldu.
En büyük örneği ise bir kaç gün önce yaşadım. 40-50km hız ile keskin olmayan bir viraja girdim, sağolsun belediye yol kenarındaki çiçekleri suluyayım derken yolun bir bölümünü de ıslatmış ve ben inşallah kaymam derken arabanın kaymaya başlaması bir oldu. Hayatımda ilk defa bu kadar büyük bir kaymaya maruz kaldım ve toplayamayacağımı düşünürken, kontralarla sonunda aracı toplayabildim. O anda yan şeridin boş olması da kazayı önlememe yardımcı oldu. Bu olaydan sonra daha fazla dikkat etmeye başladım ve tekerleklerin yolu eskisi kadar tutmadığını farkettim. Özellikle köprü bağlantı noktalarında bile arka tarafın kaymaya başlaması beni daha da tedirgin etti. Ardından internette bir kaç forumda benzer başlıklar gördüm. Lastiği alan herkes çok memnunken 1 sene sonra aynı yol tutmama sorunundan şikayetçi olmaya başladıklarını gördüm.
Arkadaşlar eğer aranızda benim önerimle bu lastiği alan varsa öncelikle çok özür dilerim. Almayı düşünenlere ise bu yaşadıklarımdan sonra katiyen tavsiye etmiyorum.
Toyo çok sert olduğu için tavsiye etmem.215 50 17 için toyo ve falken den fiyat aldım. 300 er TL nasıldır sizce, gönlüm falkenden yana
Kış geliyor iyi hatırlattın Mutlu, Nokian'larınızı hazır eyleyin şimdidenSağolason Veli abi. Bülent abiyle Nokiancı senin sayende Xiaomici olduk.
2014 model 43. Hafta yokohama...
Park elinde iken olmuş diyolar...Ekli dosyayı görüntüle 37362Ekli dosyayı görüntüle 37363Ekli dosyayı görüntüle 37364
Nokian'ı sana satmayacaksın aslında, sana Nokian yok diyeceksin.Vuhuuuuu bende nokian sandıydım
Kişinin yorumunda kaplama değil yazıyor ama , takipdeyim...Bu lastik kaplama gibi duruyor, öyle bir ihtimal var mıdır?
Nokian'ı sana satmayacaksın aslında, sana Nokian yok diyeceksin.
Bu lastik kaplama gibi duruyor, öyle bir ihtimal var mıdır?
Murat'a Xiaomi de satılmasın lütfen...Bu lastik kaplama gibi duruyor, öyle bir ihtimal var mıdır?
Çamurluğu da park halinde mi vurmuş? Bkz: Son fotoğraf.2014 model 43. Hafta yokohama...
Park elinde iken olmuş diyolar...Ekli dosyayı görüntüle 37362Ekli dosyayı görüntüle 37363Ekli dosyayı görüntüle 37364