Çok şık bence
Eline sağlık Hamdi, ben bu jantı alırımNeyse bu işe yaramadı da şöyle bir şey oldu gibi. Azıcık da pıstırdım... Ahahahaha...
Bakarken aracın arkasını elinizle kapatın daha güzel duruyor. Ben farkı görebilelim diye o kısmı kesmedim.
Orijinalinden bir inç büyüğünü al bence daha datlu olur gibi.Eline sağlık Hamdi, ben bu jantı alırım
Bu 18'Orijinalinden bir inç büyüğünü al bence daha datlu olur gibi.
Orijinalinden bir inç büyüğünü al bence daha datlu olur gibi.
Bi de faşo ağaya...
Jant almak mesele değil lastik bulmak sıkıntı...Eline sağlık Hamdi, ben bu jantı alırım
Bi de faşo ağaya...
Ben canlısını deneyecektim ama bugün yarın derken kaldı. Yakışacağından Eminim ama önce görmek daha iyi olur tabi ki...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jant almak mesele değil lastik bulmak sıkıntı...
225/45/18 sıkıntı...Sikinti yok 225/40/18 lazım bana, o da her markada var seçme olayı ise çok kolay orta halli markalardan hangisini cüzdana uyarsa
225/45/18 sıkıntı...
amin abi sağol. adam gibi lastik olaydı bana 900 gaymeye patlamazdı. ama kaza işte cana gelmesin yeter.Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Bununla geçmiş olsun abi, fiyat odaklı Falken mantıklı, diğer türlü Nokian tabiki.
e-line 2 nin eline su dökecek bir yazlık göremiyorumBülent kışlık deel yazlık olacak
e-line 2 nin eline su dökecek bir yazlık göremiyorum
Bayi dediğin kim ki, etiket var, test var, inceleme var, yemişim bayiiyiKendi bayisi bile kışlık tamam ama yazlıkta nokiana bulaşma diyor
Bayi dediğin kim ki, etiket var, test var, inceleme var, yemişim bayiiyi