Garajdan çıkarken sürtmüştür...Çamurluğu da park halinde mi vurmuş? Bkz: Son fotoğraf.
Garajdan çıkarken sürtmüştür...Çamurluğu da park halinde mi vurmuş? Bkz: Son fotoğraf.
İşaretle bakim neresi?Çamurluğu da park halinde mi vurmuş? Bkz: Son fotoğraf.
Nereye gidiyon geri gel18" araç üstünde görünüm;
Nereye gidiyon geri gel
Sesi, tutuşu, ıslak zemin performansı çok olumlu yorumlarda lakin biri 9000 biri 18000 km kullanmış yorum buldum. İkisi de dayanıklılıktan şikayetçi.
Falken Sincera SN832 Ecorun
Baba zorlamadan güvenli kullanıyorsa ve çok km yapıyorsa ortalama değerlerde yüksek dayanıklı bak derim.
Falken'den f/p olarak kullanıcılar memnunlar genelde, bahsettiğin seriyi kullanan var mı bilmiyorum yalnız. Fiyat durumları nedir bilmiyorum, mesela Michelin, Continental, Nokian sıralamasında fiyat iki katına çıkıyorsa gerek yok gibi, mesela bir alt kademede olan Hankook veya emaallerine de bakılır.
çok şık.@Mlbozkurt, Premacy çıkma jant ve kışlık lastikleri vardı . Düşünürseniz yönlendireyim. 1300 TL fiyatı vardı sanırım, Fiyat konusunu kendiniz görüşebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 38097
Bk kasa için 16'' gayet dolgun bir görüntüye sahip.... Lastik+jant mantıklıBenimde kafamda deli sorular mevcut. Bk kasa Mazda 3'ümün üzerinde 17 inç jant mevcut. Yazlık lastikleri yeni lakin şu anda kışlıklara bakmaya başladığımda 205/50/R17 için inanılmaz fiyatlar görmekteyim. Kışlık Nokian olsun istiyorum ama 700 liradan başlayan fiyatlar mevcut.
16 inçe düşürdüğümde Nokian için fiyat yarı yarıya oynuyor ama bu seferde jant lazım olacak. Görsel olarak hoş olmadığından kara jant takmak istemiyorum. Sıfır janta hiç bakamıyoruz zaten. İkinci el jant almak istesem genelde nakit çalışıldığından bir anda o kadar parayı çıkaramıyorum.
Artık 15'i bile düşünmeye başladım fiyatlardaki uçukluktan dolayı.
Yokmudur acaba bildiğiniz uygun fiyata yardımcı olabilecek.
Hocam lastiklerim iyi. şöyle uygun fiyata arıyorum janti mazda için bulmakta sıkıntı@Mlbozkurt, Premacy çıkma jant ve kışlık lastikleri vardı . Düşünürseniz yönlendireyim. 1300 TL fiyatı vardı sanırım, Fiyat konusunu kendiniz görüşebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 38097