Jantların hikayesini bu konuda anlatayım...
Bu jantları 0 olarak almaya şubat ayında karar vermiştim. Uzunca süre düşündüm, hatta
@Bayraktar potoşop yaptı hep birlikte değerlendirdik vs. Nisan ayı başında ben hepten niyeti bozdum. İstanbul'da servisten de çok güzel fiyat aldım, liste fiyatı 510 TL idi ve çok iyi indirim yapılmıştı. O ara @kadir le fikir alışverişinde bulunurken; abi bahar kampanyasında belki daha da ucuza verirler dedi. O zaman biraz bekleyelim dedim ama fazla vakit geçmeden; önce jantlara zam geldiğini, sonra ise kampanya olmadığını öğrendik.
Bilirsiniz fazlaca tedarikliyimdir
bu jantlar ile alakalı plan yaparken bir yandan da ikinci el jant bakıyordum. Bu jantları gördüm favorilere ekledim ve bunu bu fiyata kimse almaz, ilan süresi biter yayından kalkar, ben en iyisi satıcının telefon numarasını kaydedeyim dedim
(bu birazda yüksek IQ'nun faydaları) Dediğim gibi de oldu, ilan süresi doldu ve yayından kalktı.
Perşembe günü izinliydim ve aklıma satıcıyı aramak geldi. Arkadaşla konuştum, anlaştım. Kendisi foruma üye ama aktif değilmiş. Hazır Ankara'ya kadar gidecekken, 16" jant arayan @saridoan ile irtibata geçip benim jantların fotosunu gönderdim.
@saridoan 'da benim jantları beğendi anlaştık ve bu sabah yola çıktım.
Plan şöyle idi; satıcının jantları lastikçinin deposundaydı. Satıcı ile orada buluşup jantları benim araca takıp, benim jantları @saridoan şehir dışında olduğu için
@ezmocesteri 'ye bırakacaktım. Her şey planlandığı gibi gitti. Ta ki dönüş yoluna kadar... Dönüş yolunda @mustafayk abi bu lastikle bana olur mu dedi, ben BK'yı 15" bilirdim ama 16" imiş
Boluya vardığımızda
@mustafayk 'nın lastik ölçüsüne baktık, lastikler birebir benim lastiklerle aynı ebat
lastiklerde
@mustafayk 'nın kısmetiymiş
Nereden nereye
sıfır jant alalım dedik, ama işler yolunda gitmedi. sonucunda 4 kişinin birden işi görülmüş oldu. Ben kısmete çok inanırım, hepimizin kısmeti böyleymiş