hagakure
Aktif
Allah korusun... da fotoğrafa bakınca bir an salonda otururken balkona sandalye koyup ferah ferah oturuyormuş havası hissettim..
Bu serinin trafikten tamamen men edilmesi gerekir. Sağlık, sigorta sistemi direkt olarak rahatlar. Trafik terörüyle mücadele kapsamına alınmalı bu. Acaba bu dünyadaki insan nufusunun azaltılması için özellikle üretilen bir araç mı diye bir komplo teorisi bile üretilebilir.
Ne azalması, Aydın'da bölüne bölüne çoğalıyor mübarekler... Az eli yüzü düzgün olanlarına 20 bin lira istiyorlar.Zaten azaldılar abi iyice, bölüne bölüne dağılıyorlar
Ne azalması, Aydın'da bölüne bölüne çoğalıyor mübarekler... Az eli yüzü düzgün olanlarına 20 bin lira istiyorlar.
Detay önemli kıble sinop
Geçmiş olsun , yanlarken mi olduEn son Kuş tecrübem. 3 günlüğüne geldiğim TR den 3 haftada dönebildim. Ekim 2011, Trabzon
Ekli dosyayı görüntüle 52112
Trafiğe açık olan yerlerde kesinlikle Kurallara aykırı birşey yapmıyorum. Mesleğiminde vermiş olduğu alışkanlıklardan dolayı kurallara kesinlikle uyrarım ve uymayanıda gördüğüme yüksek sesle uyarırım.Geçmiş olsun , yanlarken mi oldu
Otomatik şöför fırlatma sistemi yokmuydu yawwTrafiğe açık olan yerlerde kesinlikle Kurallara aykırı birşey yapmıyorum. Mesleğiminde vermiş olduğu alışkanlıklardan dolayı kurallara kesinlikle uyrarım ve uymayanıda gördüğüme yüksek sesle uyarırım.
Kaza Nasıl oldu, Öğleden sonra İstanbula uçacaktım. Annecim kendisini köye bırakmamı istedidi. Araç eniştemin, kendisi gece çalıştığı için aracını kullanabileceğimi araç kiralamamamı söyledi. Annemi köye bırakıp eniştemi evden alıp hava alanına gidecektik. Tonya-Vakfıkebir arası yollar keskin virajlıdır. Vakfıkebir e girmeye bir kaç km kala, virajda çukurdan kaçan yüklü kamyon benim şeridime giriyor. Ön sol tekerlek tarafından çarpıyor.Çarpışmanın etkisiyle başımı Göz ve yanak çevresini kamyonun tekerleğinemi yoksa camamı vuruyorum o kısmı muamma. anlık olarak görme yeteneğim kırık camlar yüzünden kayıp oluyor. Vakfıkebir-Tonya Yolu Fol deresine paralel şekilde inşaa edilmiş. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşıl 7-10 yüksekten dereyede uçuyorum. Araçtan kendi emellerimle çıktım. Arka sol tekerlek ve aracın az bir kısmı suyun üzerinde kalmıştı. Araç LPG li olduğu için herhangi bir ikincil kazaya karşı kendimi güvenli bir bölgeye aldım. Yanıma ilk gelen insandan ilk yardımı aramasını rica ettim.Kazadan aldığım dersler
Ömrümde ilk defe emanet araba aldım. Bir daha almam.
Emniyet kemerimi sürekli bağlarım, ogün bağlı olmasaydı bugün bu yazıyı yazamazdım.
AKUT, Lise (ATT) ve üniversitede aldığım arama kurtarma derslerinin faydasını gördüm.
Kemer Bağlıydı. Kemer bağlıyken o sistem çalışmıyormuşOtomatik şöför fırlatma sistemi yokmuydu yaww
O sistem, slx ie'lerde var...Otomatik şöför fırlatma sistemi yokmuydu yaww
ie nin açılımı nedir acabaO sistem, slx ie'lerde var...
Abooow bu ne! Düşman gözüne