Geçmiş olsun Ahmet, sorunun çözülmesine sevindim.
İyi çok sevindim bebek mazdanın sımsıcak koltuklarında büyüyecek inşallahHissetmek mi, bildiğin burn! yüz de iki yüzlük artış var.
Geçmiş olsun, kazasız günlerde ısının... :nazar:
Paylaşım için ayrıca teşekkürler.
geçmiş olsun
bu işlem otomatik aracda olmuyor yani ben tavsiye etmiyorum arkadaşın wv golfde ısıtmıyordu porçöz döktük temizledik fakat 1-2 hafta sonra önce vites geçişleri bir enteresan oldu sonra arac kilitlendi birden şanzıman radyatörünü patlatmış arac 1-2 gün yattı şanzıman radyatörü geldi düzeldi sonra
Yeterince üşüdük, uğraştık be ustam..hade bakalım bol bol ısınmalar geçmiş olsun
Güle güle kullan kardeş. Aynı sorunu bugün ben de yaşadım, daha çok benimki az üflüyor güçlü bir üfleme yok dolayısı ile yeteri kadar ısıtmadığını düşünüyorum. Polen filtresini yeni temizlettim acaba başka bir yerde tıkanma mı var bilmiyorum. Bu T işine ben de kafayı taktım pazartesi bir kontrol ettireyim. Peki doğru bağlantı nasıl olmalıymış?Evet arkadaşlar benimde az ısıtma problemim vardı, petek temizliği düşünüyordum ancak [member=195]ahmoztrk[/member] arkadaşımızın sorununun bu şekilde düzelmesine binaen bende kontrolleri yaptım. Benim araçta T boru yok ama müşürlerin oradan çıkan hortum önce lpg regülatörüne oradan da kalorifere gidiyordu. Ahmet bunun ters olduğunu belirtince hemen 5 dk bir işlemle yer değişikliği yaptım ve sonuç muhteşem ötesi oldu. Araç canavar gibi ısıtıyor, lpg geçiş ve gidişte sorun yok.
Emeğe saygı ve teşekkür..
Bence doğru bağlantı motordan çıkan sıcak su kalorifere kaloriferden çıkan lpgye gitmeli. Neden lpgyi 2. plana atıyoruz denirse tüpe azcık su gelmesi bile yetiyor. Ama kalorifere yetmiyor.Güle güle kullan kardeş. Aynı sorunu bugün ben de yaşadım, daha çok benimki az üflüyor güçlü bir üfleme yok dolayısı ile yeteri kadar ısıtmadığını düşünüyorum. Polen filtresini yeni temizlettim acaba başka bir yerde tıkanma mı var bilmiyorum. Bu T işine ben de kafayı taktım pazartesi bir kontrol ettireyim. Peki doğru bağlantı nasıl olmalıymış?
Bence doğru bağlantı motordan çıkan sıcak su kalorifere kaloriferden çıkan lpgye gitmeli. Neden lpgyi 2. plana atıyoruz denirse tüpe azcık su gelmesi bile yetiyor. Ama kalorifere yetmiyor.
Bide lpg regülatörünü çok yukarıya monte etmek doğrumu diye de sorarmısınız? Ben önce kaloriferi dolaştırdığım için biraz aşağı almayı düşünüyorum. Dolaşım rahatlasın diye.Konusunda uzman bir LPG ustam var Pazartesi bir ziyaret farz oldu artık. Ciddi ciddi şüphelenmeye başladım belki havalar iyice soğudu ondandır ama gine de baktırmakta fayda vardır. (eksilere düştü üç beş gündür.)
Evet o abi. Sıcacık olurTamam pazartesi sorarım akşam ya da salı buradan yazarım. Regulatör derken beyin dedikleri çoğunlukla şu yuvarlak olan parça demi?
Evet o abi. Sıcacık olur