hagakure
Aktif
Hayırlı olsun.
Tamam o zaman önceki arabamda yoktu tabi. TeşekkürlerStandart olarak far ayarı böyledir, karşıdan gelenin gözünü almasın mantığı. Sorun sıkıntı yok yani.
Hyundai ile kıyaslamayı bırakın bence, yeni teknoloji ve felsefenin keyfini sürün... Arada bir "daha önce neden Mazda sahibi olmadım" pişmanlığı da gelir onu da çok dert etmeyin.Tamam o zaman önceki arabamda yoktu tabi. Teşekkürler
Fark biraz fazla gibi. Düz duvara karşı bir fotoğraf çekebilir misiniz?Teşekkürler herkese ilk gece deneyimimde kafama takılan bir şey oldu yolun sağ tarafı sola göre daha çok aydınlanıyor. Normali mi bu yoksa farda bir sıkıntı olabilir mi? Fotoğraf çekmeye çalıştım bahsettiğim durumla ilgili
Başka bir fotoğraf
10 yıldır aynı arabayı kullanınca ister istemez karşılaştırıyorum gözümü erayla açtım lansmanı yapılırken sıfır aldığımız bir araçtı. mazda sahibi olabilmek için de kısmetimi bekledim diyelim. Çok şükür rabbim nasip etti. bugün mazdayı kullandıktan sonra 10 yıldır arabaya değil eşeğe biniyormuşum dedimHyundai ile kıyaslamayı bırakın bence, yeni teknoloji ve felsefenin keyfini sürün... Arada bir "daha önce neden Mazda sahibi olmadım" pişmanlığı da gelir onu da çok dert etmeyin.
Problem yok, normali buTeşekkürler herkese ilk gece deneyimimde kafama takılan bir şey oldu yolun sağ tarafı sola göre daha çok aydınlanıyor. Normali mi bu yoksa farda bir sıkıntı olabilir mi? Fotoğraf çekmeye çalıştım bahsettiğim durumla ilgili
Başka bir fotoğraf
Mandal yanlislikla, istenmeden yapilacak hatali vites gecisini engellemek icin, yani 80 km hizla giderken yanlislikla eliniz carptiginda geri vitese gecmesin diye.Herkese teşekkürler arkadaşlar. Sıradaki sorumu cahilliğime verin ilk defa otomatik kullanıyorum d r p arası vites geçişi yaparken mandalı çekiyor muyuz? O mandalın tam olarak ne işe yaradığını anlamadım
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Sıradaki sorumu cahilliğime verin ilk defa otomatik kullanıyorum d r p arası vites geçişi yaparken mandalı çekiyor muyuz? O mandalın tam olarak ne işe yaradığını anlamadım
teşekkür ederim. Allah razı olsun. daha iyileri sizin olsun inşallahSenin adına sevindim, kazasız belasız kullan inşallah, yakıt çok iyi
teşekkür ederim. Allah razı olsun. daha iyileri sizin olsun inşallah