slymncmgz
Katılımcı
Piyasa çok yükselmiş durumda, benim araca satarsanız 80'e alırım demişti bayideki çocuk, honda bayisi bile 78 vermişti, 80 altında temiz sense zor denk gelir sanırım. Dizel 1,3 linea ile Konya'da 5,5 yakıyordum, sky3 ile 6,5. Her yokuşta çok vites düşürmeden, 120nin altına inmeden hem çıkar hem milleti tokatlarım diyorsanız turbolu araçlara bakınız. Çok agresif kullanmam diyorsanız sky-g sizi tatmin edecektir. Konya-Antalya ve tam tersi istikamette 2 kez araç 5 kişi ve bagaj full olarak gittim geldim, hiç suratım asılmadı. C sınıfı araçlarda maalesef ses yalıtımı, özellikle de yol sesi çok tatmin edici değil. Bir önceki kasa elantra, Octavia'dan daha kaliteliydi, güncel kasada aynı şeyi hissedemedim (Ben denediğimde en full paket gelmemişti ülkemize). Octavia kullanıcılarının çoğu her ne kadar araçlarından alman tankı olarak bahsetseler de bir sahibinden.com ilanında camları yarıya kadar açınca sallanan, virajlarda savrulan, süspansiyonları çok sert olan, servise her gittiğinde onlar normal deyip başından savıldığını söyleyen 1 sayfa dolusu yergi düzmüş birisi vardı 2 yıl önce. O yüzden ilk binişte albenili gibi gelse de yorumları duydukça soğumuştum Octavia'dan.