ALPEREN58
•°•°• Mehmet •°•°•
@HakanEMRE gerçekten kısa sürede çok iş başardın. Ilerde yapacaklarını sabırsızlıkla ve ümitle bekliyorum. Kolay gelsin ellerin dert görmesin. Kalbinin güzelliği işine de yansımış. Allah utandırmasın.
@HakanEMRE gerçekten kısa sürede çok iş başardın. Ilerde yapacaklarını sabırsızlıkla ve ümitle bekliyorum. Kolay gelsin ellerin dert görmesin. Kalbinin güzelliği işine de yansımış. Allah utandırmasın.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun abilerimAllah'ım; yolunu, işini, gücünü hayırlı ve bereketli eylesin Hakan...
10 dakikada böyle bir fırsat, hem de ücretsiz! hayretlerle hayranlık duydum şu an.1.İçi çok kirliyse önce temizlenmeli (kromlarında hasar yoksa eğer)
Sırayla denemek lazım
- Far ayarı yapılmalı
- Kaliteli yüksek wattlı ampül
Söküp gönderebilirsen elimizden gelen bişey varsa ücretsiz temizlik ayar vs yaparım
Ekli dosyayı görüntüle 42701
Yer: Şanlıurfa
Ustadım hayırlı, bereketli bol kazançlar dilerim.
Önceki sayfalardaki Bora'yı görünce babamın bora ve yaşattığı gece uzun yol tedirginliği aklıma geldi (babamın yaş ilerleyince farların mühendislik harikası(!) oluşu daha bir etkili oluyor) sorularım;
1-Sadece mercek taksak nasıl olur bora'ya?
2-Muayeneden geçme durumları nasıl?
3-Maliyeti ortalama nasıl olur? Hangi malzeme/marka kullanacağız?
4-Kargoyla gönder/al durumu biraz maliyeti şişirecek gibi mi?
Maliyeti bişey değil abi ama ömrünü uzun vadede tecrübe etmedik henüz, krom kaplama kadar dayanmaz sanırım. Araç sahibi masraf etmek istemediği için böyle bir yöntem uyguladık. Piyasada tüp krom boyalarda var ama kısa sürede yine dökülüyormuş. Uzun vadeli çözüm profesyonel krom kaplama yapmak.Krom bant, ömrü ve maliyeti göze alındığında mantıklı oluyor mu Hakan
Ama plastiğe profesyonel kaplama yapsan da yine sonuç hüsran sanırım, ama bu sayede daha fazla verim alınır yineMaliyeti bişey değil abi ama ömrünü uzun vadede tecrübe etmedik henüz, krom kaplama kadar dayanmaz sanırım. Araç sahibi masraf etmek istemediği için böyle bir yöntem uyguladık. Piyasada tüp krom boyalarda var ama kısa sürede yine dökülüyormuş. Uzun vadeli çözüm profesyonel krom kaplama yapmak.
Aynen öyle abi. Piyasada üniversal mercekler (demir) var uygun boyutlarda bulunursa krom kaplamadan biraz fazla maliyetle ömürlük bir çözüm olurAma plastiğe profesyonel kaplama yapsan da yine sonuç hüsran sanırım, ama bu sayede daha fazla verim alınır yine