Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Hayırlı olsun @HakanEMRE
Denemenin sonu yok, illa bir kapı açılır...
Doğru diyorsun Murat abi bende öyle yapıyorum işteHayırlı olsun @HakanEMRE
Aseton soğutur. Dondurur hatta.Parlatmada aseton buharı kullanıyorsunuz sanırım? O buhar soğuk buharmı oluyor sıcakmı ?
İlk 626 GE aracımın da far ayar vidası arızalıydı ve yapılamıyordu, usta da, tamiri olmaz bunun değişmesi gerek demişti, ne kadar doğru bilemiyorum ayrıca; sistem aynı mı onu da bilemiyorum.Bu far ayar vidasının boşa dönmesiyle ilgili bir bilginiz var mı ayar yapamıyorum da nasıl düzeltebilirim
Ayar motorunun ucu farın içindeki ampüllerin takılı olduğu krom kaplamalı yansıtıcı görevi gören parçadan çıkmıştır.Bu far ayar vidasının boşa dönmesiyle ilgili bir bilginiz var mı ayar yapamıyorum da nasıl düzeltebilirim
Aseton değil ispirtoya benzeyen mavi renkli bir sıvı, biraz göz yakıcı özelliğide var. İçeriği ne bende çözemedim. Malezyadan geliyor ve şişesinde hep çince karakterleri var, okunmuyor.Parlatmada aseton buharı kullanıyorsunuz sanırım? O buhar soğuk buharmı oluyor sıcakmı ?
İlerleyen zamanlarda tamponları boyamayı düşünüyorum abi tamponu sökmüşken o esnada bişeyler yaparım...Aaaa çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Arkaya da yapma planı var mı?
İnşallah Veli abi... Ürünler çin malı olduğu için ne zaman ne yapacağı belli olmaz, korkmuyor değilim, farın içine birazda bundan dolayı yapmadım yenilemesi kolay olsun diyeLedlerin ömrü uzun olur inşallah.
İsteyene yaparızisteyen çok olur
hayırlı işler