Değişikliğe gerek yok diye biliyorum, deneme yapmak için fiyat çok iyi bence... İridyum buji için tane fiyatı olmasın??Normal bujiden iridyum bujiye geçiş yaparken , buji kablolarında yada tesisatında değişiklik yapmak gerekiyor mu? IFR5E13 kodlu ngk buji megaparca isimli sitede 66 TL. Normal buji ise n11 de 35-40 TL arası. Eger tesisatta değişiklik veya kabloda değişiklik gerektirmiyor ise iridyum bujiye geçmek istiyorum. Öneriniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatlar 4 lü set fiyatı
O ürün 4 ü 66 tl değil, tanesi. İridyumu 150 tl nin altına bulamazsınız 4 ü birden.değil hocam
TeşekkürlerAraçda lpg yoksa orjinal bujiyi kullanmanızı tavsiye ederim.
Buna da teşekkürlerO ürün 4 ü 66 tl değil, tanesi. İridyumu 150 tl nin altına bulamazsınız 4 ü birden.
GENEL AÇIKLAMA
Japon NGK marka buji takımı. Belirtilen yıllar arasında üretilmiş 1.6 Mazda 3 modellerine uyumludur. Tek fiyatıdır. Araç üzerinde 4 adet vardır.
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Elinize emeğinize sağlık. Mazda 323 için tam modeli nedir bu bujilerin? Farklı farklı kodları var sanırım..
Baştan sona okudum ama işin içinden çıkamadım. 2010 LPG li Mazda 3 için en sağlıklı buji hangisi?
Buji de, bir bakıma yağ mevzusu gibi hocam... Değerleri karşılayan ortalama bir marka tercihi yanlış olmaz... Orijinal istersen bir üstte Kadir paylaşmış, değilse Ngk, Denso, Bosch tercihi yapabilirsin... Zaten, Mazda da, bunlardan birine üretim yaptırmıştır muhtemelen.Baştan sona okudum ama işin içinden çıkamadım. 2010 LPG li Mazda 3 için en sağlıklı buji hangisi?
Yaklaşık 40-50 bin kimdir bosch iridyum kullaniyorum hicbir şikayetim yok
Araçda lpg yoksa orjinal bujiyi kullanmanızı tavsiye ederim.
Bütün konuyu okuyup işin içinden çıkamamıştım, şimdi temelli devrelerim yandı
LPG yokmuydu sendeMesaj otomatik birleştirildi:
Bütün konuyu okuyup işin içinden çıkamamıştım, şimdi temelli devrelerim yandı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet LPG'li. Adem ustam yazın gittiğimde önermemişti iridyumu, ngk taktı ama kodunu hatırlayamadım. Tırnak aralığını da kaç yaptığını bilmiyorum. Tırnak aralığı ayarlanmış uygun kod düz ngk yollarsan, 3 takım alayım.(bu arada würth hortumu da kargolayayım adres yollarsan)LPG yokmuydu sende
O zaman iridyuma devam
İridyum için fiyat verebilirim ama fiyat iridyuma göre
İridyuma gerek yok , vermiş oldugum bujiyi kullanabilirsin.Evet LPG'li. Adem ustam yazın gittiğimde önermemişti iridyumu, ngk taktı ama kodunu hatırlayamadım. Tırnak aralığını da kaç yaptığını bilmiyorum. Tırnak aralığı ayarlanmış uygun kod düz ngk yollarsan, 3 takım alayım.(bu arada würth hortumu da kargolayayım adres yollarsan)
Platinyum buji heralde. Tanesi standart bujiye göre 2-3 kat pahalı.Merhaba Arkadaşlar
Bujinin hali bu şekilde, enson ne zaman degişildi bilmiyorum, durumu hakkındada birşey anlamağım için ne yapacağımıda bilemedim,
Değişmeye gerek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 50002Ekli dosyayı görüntüle 50001
Kötü değil, maliyetli (iridyum vs gibi) bir şey değilse değişim iyi olur.Merhaba Arkadaşlar
Bujinin hali bu şekilde, enson ne zaman degişildi bilmiyorum, durumu hakkındada birşey anlamağım için ne yapacağımıda bilemedim,
Değişmeye gerek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 50002Ekli dosyayı görüntüle 50001