Abi lafım ustalaraydı ha sana yöneliktir bişi yok aman diyim tabi 10 binde bir fren hidroliği değişmez. 50 bin idealidir Sanki Nemli bölgelerde 40 bine çekilebilir.Benim de daha da bişi demediğim nokta bu, güzel bilgiler için teşekkürler.
Abi lafım ustalaraydı ha sana yöneliktir bişi yok aman diyim tabi 10 binde bir fren hidroliği değişmez. 50 bin idealidir Sanki Nemli bölgelerde 40 bine çekilebilir.Benim de daha da bişi demediğim nokta bu, güzel bilgiler için teşekkürler.
Bende onu diyorum işte... Üzerime alındığım bir şey yok çok şükür.Abi lafım ustalaraydı ha sana yöneliktir bişi yok aman diyim tabi 10 binde bir fren hidroliği değişmez. 50 bin idealidir Sanki Nemli bölgelerde 40 bine çekilebilir.
Konu içerisinde güzel tecrübe ve tavsiyeler mevcut.slm mazda 3 2007 1.6 benzin lpg, buji tavsiyeniz varmı
İraz OtomotivArkadaşlar merhaba,
Ankara’da orijinal ngk veya sensör buji satan nereler var Ankara’ya taşındım araba LPG de kas kesme gibi yapıyor benzinde yapmıyor LPG sistemi kontrol edildi bobinleri yeni değiştirmiştim zaten buji diyorlar…
Bey Otomotiv ile görüşün yardımcı olurlar, Mazda Garaj referansını da belirtin.Buraları aradım bölge distribütörü olduklarını kurumsal satış yaptıklarını son kullanıcı olarak nereden alabileceğimizi sorduğumda paylaşamadıklarını söylüyorlar. Sizlerin Ankara’da aldığınız yerler var mı
Abi en son MPV'nin krank+egzantrik keçelerini değiştirdik, malesef Garaj referansının pek etkisi olmuyor.Bey Otomotiv ile görüşün yardımcı olurlar, Mazda Garaj referansını da belirtin.
(0312) 278 32 00
0542 276 17 26 (Bekir TALANCI)
0532 658 75 71 (Yavuz AHİ)