Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Nelerdir? (III)

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Veli aldığın fiyatı az çok hatırlıyorum da bu fiyatlar ne olmuş böyle :oops:

Sattığım fiyat da 54 abi... :rolleyes:
Piyasa uçuk ama durgun yazdığı fiyata gitmez yakın zamanda. Haa hak ediyor mu? Evet.

Ama temizi ve binici için 70 verilir.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Eyvallah abi, bi de ayrıca tavan hariç temizlik boyası demiş ya abi, kafa karıştırıcı yani ilanlar cidden

Bi de o var bakıyolar mı acaba tekrar yazdıklarına
Yazılı her şey, mükemmel ötesi bir ülke vaad eder bu coğrafyada... 1982 Anayasası gibi...

Özetle, hayaller Paris, gerçekler sanayi. :D

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV

ilgili araç hakkında görüşleriniz nedir Dostlar? Özellikle otomatik şanzuman olması.
2001 Mazda MPV.

55835

Son düzenleme:

hagakure

Aktif
Araç Markası
2004 Mazda 6
Araç Renk ve Tip
Şampanya-Sedan
Güncel fiyatlar konusunda bilgilenelim ve sonrasında gidip dacia falan alalım :):oops:

moonlight

Katılımcı
Araç Markası
Mazda 626 GF
Araç Renk ve Tip
Şampanya - Sedan
Güncel fiyatlar konusunda bilgilenelim ve sonrasında gidip dacia falan alalım :):oops:

Kesinlikle şahsi düşüncemdir.
Model takıntım yoktur araçda aldığım konfora sürüş zevkine bakarım binmeye o fiyatlara mazda alırım ama dacia yine almam
98 model mazda daki viraja giriş kabiliyeti yol tutuşu 2015 dacia da yok denendi görüldü :)

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Kesinlikle şahsi düşüncemdir.
Model takıntım yoktur araçda aldığım konfora sürüş zevkine bakarım binmeye o fiyatlara mazda alırım ama dacia yine almam
98 model mazda daki viraja giriş kabiliyeti yol tutuşu 2015 dacia da yok denendi görüldü :)
Bu fiyatlara tepki olsun diye 2017'de Mazda ile vedalaştım... Tekrar yolumuz ne zaman kesişir bilemiyorum ama fayda fiyat aracı olma özelliğine geri dönerse belki...

Gf kasaya 70-80 vereceğime gider 2000-2006 Mitsubishi lancer/space star alırım...

moonlight

Katılımcı
Araç Markası
Mazda 626 GF
Araç Renk ve Tip
Şampanya - Sedan
Bu fiyatlara tepki olsun diye 2017'de Mazda ile vedalaştım... Tekrar yolumuz ne zaman kesişir bilemiyorum ama fayda fiyat aracı olma özelliğine geri dönerse belki...

Gf kasaya 70-80 vereceğime gider 2000-2006 Mitsubishi lancer/space star alırım...
Renk ve zevk meselesi diyelim bende space starı araba diye kapıya koymam...

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Renk ve zevk meselesi diyelim bende space starı araba diye kapıya koymam...
Gd-gf-ge kasa 626'lardan daha donanımlı, daha efektif daha fazla araba olduğunu her şekilde ispatlarım...

Aracın fiziksel donanımı zevke renge girmez, tasarım, renk, şekil vs dersen tamam. :harika:

moonlight

Katılımcı
Araç Markası
Mazda 626 GF
Araç Renk ve Tip
Şampanya - Sedan
Gd-gf-ge kasa 626'lardan daha donanımlı, daha efektif daha fazla araba olduğunu her şekilde ispatlarım...

Aracın fiziksel donanımı zevke renge girmez, tasarım, renk, şekil vs dersen tamam. :harika:
Space star daha donanımlı daha efektif ona itirazım yok zaten :)
renk ve zevkden kastım zaten tasarım sekil vs...

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
2015'e kadar cumhurbaşkanlığında kullanılmış yazısını okuyunca ilanı kapattım... O araçların nasıl kullanıldığını çok iyi biliyorum...

O ayrıntı, işin içyüzünü bilenler için avantaj değil, dezavantajdır... Uzak durun.

Üst Alt