Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Bunlar benim de favorim de abi 5 silindir ve güzel beygir gücü ile ilgimi çekiyor
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Bunlar benim de favorim de abi 5 silindir ve güzel beygir gücü ile ilgimi çekiyor
@apojitsu belki duyar sesimizisahibinden.com üye girişi
Volvo s80 hakkında bilgisi olan varmı artısı eksisi nedir kronik problemleri varmıdır
Üstteki aracı ciddi anlamda düşünüyoruz bu araçlar hakkında bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim
sahibinden.com üye girişi
Volvo s80 hakkında bilgisi olan varmı artısı eksisi nedir kronik problemleri varmıdır
Üstteki aracı ciddi anlamda düşünüyoruz bu araçlar hakkında bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim
Duymasın daha iyi bence... Mazda ve Volvo'dan sonra farklı bi araca sahip olduysa Volvo'yu da gömer gibi geliyor bana...@apojitsu belki duyar sesimizi
Abi bunlarda cift turbo oluyormuş ona iyi bakılmalı diye düşünüyorum birde mekanik aksamda tamiri karmaşık diyenler var2004 yılına kadar olan S60 ve S80 lerde şanzıman sorunu bir çok yerde yazıyor.
Bu sorunu belirli parçaları revizyon ettirenler ile şanzıman sıfırlayarak çözenler de mevcut. Öncelikle şanzıman dikkatlice kontrol ettirilecek sonrasında turbo kaynaklı olası motor mekaniğe bakılıp keyifle kullanılacak.
Bu tür araçların servis geçmiş kaydı da çok önemli satıcının elinde ne kadar belge mevcut ise hepsine tek tek bakmalı.
Ahmet abi bizim buralar soğuk tam yerine gelir o zamanSoğuk bölge arabası olarak termostatın yüksek derecelerde açması nedeniylebu arabalarda hararet sorunu olduğunu duymuştum.
O konuyu okudum @ezmocesteri arkadaşı etiketleyince şimdi karşılaştırılan araçlar yanlış en baştan birinde turbo var öteki atmosferik turbolu araç illaki daha tepkili olur volvoda turbo olmasa g.... kaldırmaz zamanında bizde 1.9 t4 s40 a bindik 3. Viteste patiye oturuyordu haaa volvonunda motoru güzeldir ama mazdayıda yerin dibine gömmeye gerek yok yiğiti öldür ama hakkını yeme demişlerDuymasın daha iyi bence... Mazda ve Volvo'dan sonra farklı bi araca sahip olduysa Volvo'yu da gömer gibi geliyor bana...
Hadi gözün aydın , zengin oldun
90 yaşındaki amcadan 50 bine (!) almış 330 bine kaktırmaya çalışıyor herhalde...
Geçen sene 30 bine sattım pandemiden dolayıHadi gözün aydın , zengin oldun
Sende şu an 929 yok mu, ben o konuyu kaçırmışım.Geçen sene 30 bine sattım pandemiden dolayı
Henüz kaybedeneni görmedimC5 aldım 2004 dizel otomatik. Çirkin ördek yavrusu gibi ama ne yapalım hanımcılık kazandı bu sefer
Benim taktiği uygulayacaksiniz.Henüz kaybedeneni görmedim
Benim taktiği uygulayacaksiniz.Henüz kaybedeneni görmedim
Seninkide otomatik ki yahuuBenim taktiği uygulayacaksiniz.
Bu konuda kurs verebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim taktiği uygulayacaksiniz.
Bu konuda kurs verebilirim
Benim sol ayak ameliyatlı, manuel kullanamıyorum kiSeninkide otomatik ki yahuu