ilk ilandaki Mazda 2 'yi ben de gözüme kestirmiştim ama biri daha önce davranmış, ilan aktif değil...
Benim tahminim, yaza doğru şimdiki yazılan fiyatları ancak görür. Seçim sonrası her şey yeniden şahlanış devrine girecek.Selamlar, 2017 model Kia Ceed SW aracım var. Full paket, direksiyon ısıtmadan, hafızalı koltuğa, açılır cam tavana kadar dolu paketi. 152 bin kilometrede ve ufak tefek boya hariç değişen veya pert filan yok. Sarı sitede ilanlar 950bin civarı ama konsinye verdiğim galeride 850bine bile satılmadı.
Aklımda satıp mazda 3 almak vardı. Ama benzer dolulukta 2017-2018 mazda 3 ilanları milyonun üstünde hatta temiz olanlar 1.2-1.3 milyon yazmış. Bu fiyatlara dolu paket sıfır megane corolla alınabiliyor. Amacım mazda ile diğerlerini kıyaslamak değil. Daha önce yıllarca kullandım, zevkinin kalitesinin farkındayım ama yinede fiyatlar anlamsız geliyor. 5-6 yaşında c segemnti bir aracın neredeyse sıfır dolu paket bir C segmenti araçla aynı olması.
Esas soruma gelirsek, ben aracımı sarı sitedeki fiyatların 100k altına satamadım. Bu milyonun üstündeki 6-7 yaşındaki mazdalar gerçekten satılıyor mu? Fiyatları mantıklı mı? Yoksa piaysadaki normalleşme dalgası hala mazda yı vurmadı mı? Araç değişimi için beklersem fiyatlar normalleşir mi yada umuda girmeden başka modellere mi yönlensem?
Hem forumda hem çevremde aracını satma konusunda bu durumu yaşayanlar var. Piyasa şartları şuan herkesi bağlamış gibi görünüyor, Ceed saçma Türkiye piyasasında bir tık daha aşağıdan seyrediyor zaten. Ben bugünün şartlarında milyonluk Mazda3'lerin de satıldığını düşünmüyorum, aciliyeti yoktur bekliyorlardır.Esas soruma gelirsek, ben aracımı sarı sitedeki fiyatların 100k altına satamadım. Bu milyonun üstündeki 6-7 yaşındaki mazdalar gerçekten satılıyor mu? Fiyatları mantıklı mı? Yoksa piaysadaki normalleşme dalgası hala mazda yı vurmadı mı? Araç değişimi için beklersem fiyatlar normalleşir mi yada umuda girmeden başka modellere mi yönlensem?
Bu fiyata otomatik??
Yazılanlar ışığında fiyatı çok iyi
Otomatik şanzumanı nasıl Abi bunların?
Yazılanlar ışığında fiyatı çok iyi
Mikemmel...Otomatik şanzumanı nasıl Abi bunların?
bu kadar ipucu üzerine cevap veriyorum artık, Jatco 4eat4 ileri birde buçuğu var.
Bilgiyi verirken adı aklıma geldi fakat jatco mu jacto mu yazılıyor şeklinde (Gugıla da bakmaya üşendim) yanlış olmasın diye yazmadıydım.bu kadar ipucu üzerine cevap veriyorum artık, Jatco 4eat
Biz de tamamen yabancıyiz, @Domestos Veli abim bilir, çünkü biz gazetenin spor sayfasını okur, cıbildak resimli sayfalarını İnceler, gerisine bakamayiz. Ama o öyle değil, saçı seyrektir, beli kalındır, melekeleri zayıflamıştir belki ama tasarruf konusunda kimse eline su dökemez. Gazetenin tamamini okur, yeri gelir masa örtüsü, çekirdek için çöp kutusu, kis için çıra gibi bir çok amaç da da kullanir. Gazeteyi tasarruflu kullananlar, piyasada az yakan tüm araçları çok iyi tanır. Eminim cevap yazacaktırTamamen yabancısı olduğum araç, görüşleriniz çok önemli.
Beni çok iyi tanıyorsun...Biz de tamamen yabancıyiz, @Domestos Veli abim bilir, çünkü biz gazetenin spor sayfasını okur, cıbildak resimli sayfalarını İnceler, gerisine bakamayiz. Ama o öyle değil, saçı seyrektir, beli kalındır, melekeleri zayıflamıştir belki ama tasarruf konusunda kimse eline su dökemez. Gazetenin tamamini okur, yeri gelir masa örtüsü, çekirdek için çöp kutusu, kis için çıra gibi bir çok amaç da da kullanir. Gazeteyi tasarruflu kullananlar, piyasada az yakan tüm araçları çok iyi tanır. Eminim cevap yazacaktır
Fiyatı ve 1.4 lpg motorunun hantallığı dışında mükemmel bir araçtır.Tamamen yabancısı olduğum araç, görüşleriniz çok önemli.