Araç değilde 50cc'lik motorlar hakkında ki görüşleriniz nedir. B ehliyet ile en fazla ne kadar sürebilirim birde? 50cc olarak gösterip 100cc'lik motorlar olabiliyormuş sanırım Aydınlatın beni lütfen.
Galerici net ifadeler kullanıyor ama dediğin gibi bizde tereddütteyiz, yetkili serviste baktırsak nedir ne değildir ortaya çıkmaz mı?Adanada olması ve galeriden satılıyor olması korkutuyor. Umarım sorun çıkmaz abi
İyi baktırın hocam, hem Adana, hem galeri, hem de fiyatı insanı fazlasıyla işkillendiriyor...Galerici net ifadeler kullanıyor ama dediğin gibi bizde tereddütteyiz, yetkili serviste baktırsak nedir ne değildir ortaya çıkmaz mı?
Servisde kayıtlı olduğunu sanmıyorum. Galerici ucuza vermez mantığıyla yola çıkarsak problem olma ihtimali %100 dür. Bence hiç bulaşmayın.Galerici net ifadeler kullanıyor ama dediğin gibi bizde tereddütteyiz, yetkili serviste baktırsak nedir ne değildir ortaya çıkmaz mı?
Geç gördüm kusura bakmayın. Sanırım silindir çapı büyütülüyor ama detaylı bilgim yok. Çin malı motorların parçaları inanılmaz ucuz zaten. Çoğu parça da birbirine uyuyor600dan aşagısı ilgi alanıma girmiyor.
Bildiğim kadar ile 49cc yi B kullanabiliyor.
Daha detayşı bilgiler için kürsüye @süleyman46 yı davet ediyorum.
2 kapı olmasına takılmadıysan Mercedes'i konuşmaya gerek yok benceArkadaşlar şu araç için ne dersiniz? Maksimum 2-3 sene kullanma amaçlı. Telefonda 66 bin tl’ye düştü. Sol arka kapı, sol arka çamurluk ve sağ arka çamurlukta boya varmış. Başka boya hasar değişen yokmuş.
Loading site please wait...
Arkadaşlar şu araç için ne dersiniz? Maksimum 2-3 sene kullanma amaçlı. Telefonda 66 bin tl’ye düştü. Sol arka kapı, sol arka çamurluk ve sağ arka çamurlukta boya varmış. Başka boya hasar değişen yokmuş.
Şakacı seni
2 kapı olduğu için ucuz ya. Yalnız bir triger değişimi 5 bin tl imiş.2 kapı olmasına takılmadıysan Mercedes'i konuşmaya gerek yok bence
Mercedes orjinal olsun her zaman iyi para eder.Arkadaşlar şu araç için ne dersiniz? Maksimum 2-3 sene kullanma amaçlı. Telefonda 66 bin tl’ye düştü. Sol arka kapı, sol arka çamurluk ve sağ arka çamurlukta boya varmış. Başka boya hasar değişen yokmuş.
Salladığı belli olmasın diye küsuratlı yazmış hocam... Bence, imkan ve ihtimali yok maalesef.Km nin orijinal olma olasılığı var mı
Geçen gün 150binde familia 26bine satıldı lantis 157binde 20binden çok fazla eder. Km karşılayan bir araba gibi durmuyor resimlerde.Km nin orijinal olma olasılığı var mı