mustafayk
Kıdemli Üye
Forumda senin de gözün açıldı valla, foruma bak be her derde deva
Forumda senin de gözün açıldı valla, foruma bak be her derde deva
Hayırlısı olsun murat abı o zaman guzuya devam üzerıne çentik atmıyozSorunu çözdük galiba. Bugün yeni parçaların etrafına dayson sıktık, şimdilik bagaj kuru.
Çözülür tabi, daysonun çözemeyeceği sıkıntı yok.Sorunu çözdük galiba. Bugün yeni parçaların etrafına dayson sıktık, şimdilik bagaj kuru.
Hayırlısı olsun murat abı o zaman guzuya devam üzerıne çentik atmıyoz
Konuyu gündeme getırdın abı herkes sana bı tesekkuru borc bılmelıBursa - İnallar, bagajına su giren aracın onarımını ücretsiz yapacakmış. Acaba bununla alakalı bülten filan mı yayınlandı Balıklar mı işe yaradı acep
Nasıl oldu bu, İnallar'dan yardım istedin ve böyle mi söyledi, herkes için geçerli mi, tamamen ücretsiz mı?Bursa - İnallar, bagajına su giren aracın onarımını ücretsiz yapacakmış. Acaba bununla alakalı bülten filan mı yayınlandı Balıklar mı işe yaradı acep
Nasıl oldu bu, İnallar'dan yardım istedin ve böyle mi söyledi, herkes için geçerli mi, tamamen ücretsiz mı?
Araclarına sahıp cıkıyor Mazda demekk kıFacebook grubunda bir arkadaş aracını teslim etmiş, arkadan herhangi bir hasarı yok ise ücretsiz onarım yapacağız demişler. Sıkıntı aynı, bagaj havuzunda su birikmesi...
Araclarına sahıp cıkıyor Mazda demekk kı
yetkılı servıs bakımlı olmak onemlı o zman. İşin dustugunde halledıyorlar. Ama her servıs bunu yapmaz bence işine gelırse yaparBu sahip çıkma sayılmaz Özgür sahip çıkan en baştan işçiliği, malzemeyi bol tutar
Ben günlerce bagajda çamaşır yıkadıktan sonra sahip çıksa neye yarar
Muhtemelen arkadaş inalların daimi müşterisi.
Facebook grubunda bir arkadaş aracını teslim etmiş, arkadan herhangi bir hasarı yok ise ücretsiz onarım yapacağız demişler. Sıkıntı aynı, bagaj havuzunda su birikmesi...
Senin de yazdığın gibi, ya daimi müşteri iyi niyet zımbırtısından yapalım dediler, ya da; çok basit bir işlemle sorunu çözüyorlar...
el öpmekle dudak aşınmaz misali.Senin de yazdığın gibi, ya daimi müşteri iyi niyet zımbırtısından yapalım dediler, ya da; çok basit bir işlemle sorunu çözüyorlar...
Ben bülten vs görmedimBursa - İnallar, bagajına su giren aracın onarımını ücretsiz yapacakmış. Acaba bununla alakalı bülten filan mı yayınlandı Balıklar mı işe yaradı acep
Görememen normal servislere gelen bültenlerin 10 da 1 i ancak internete düşüyor.Ben bülten vs görmedim
YaniGörememen normal servislere gelen bültenlerin 10 da 1 i ancak internete düşüyor.