Şu saglık raporu için aile hekimine gitmesi öyle geriyorki.Eski tip ehliyetleri yenileme tarihi 31 Aralık 2024'te bitiyordu... Üşengeç ve bu günün işini yarına bırakanlar için (eşim gibi) tarih 31 Temmuz 2025 tarihine uzatılmış.
Yaşasın ortadoğu kültürünün dayanılmaz hafifliği.
Rapora gitmeden önce, e-devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formu doldurmak gerekiyor(muş)Şu saglık raporu için aile hekimine gitmesi öyle geriyorki.
+Yeni çekilmiş fotografta cabası...
Temmuza mı kaldı şimdi
Uzar bu iş desene Abi 2026 yı görürüz, Allah kerimdir.Rapora gitmeden önce, e-devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formu doldurmak gerekiyor(muş)
Geçen gün sağlık ocağında sıra beklerken bi vatandaş bu sebepten dolayı geri çıktı koridorda doldurup tekrar araya kaynak yaptı oradan öğrendim.
Bu coğrafyada her şey mümkün.Uzar bu iş desene Abi 2026 yı görürüz, Allah kerimdir.
Ehliyetimdeki photoshop ile bir ton boyanmış fotomu (seviyorum seni Konya Zafer'deki Foto Behçet ) yeniletmemek için direniyordum.. canım ülkemin sorumluluk sahibi insanları cezalandıran mantığı ilk kez bana da isabet etti..Eski tip ehliyetleri yenileme tarihi 31 Aralık 2024'te bitiyordu... Üşengeç ve bu günün işini yarına bırakanlar için (eşim gibi) tarih 31 Temmuz 2025 tarihine uzatılmış.
Yaşasın ortadoğu kültürünün dayanılmaz hafifliği.
Hem kimlik hem ehliyet eski ele mi.. bu alanda mücadeleye devam eden tek yarışmacı kaldığımı düşünüyordum ben de.. çok şükür tek değilmişimromulus' Alıntı:Bende varım.Kimliğim bile eski.Geçem çevirmede polis bu ne abi böyle dedi
Bunun benzerini çok önce (pasaport işlemleri öncesi) söylemiştim.Nufus müdürlügüne 2 tane kabin konulsa, 1.kabinde şipşakçı dayı, hemen fotoyu tutuştursa elimize, 2.kabinde beyaz önlüklü "E" harfi yukarı mı aşagı mı saga sola mı bakıyor diye kısık sesle sorsa, çıkıp imzamızı atıp, adresinize 3 gün içerisinde yeni ehliyetiniz/kimliginiz gelecek deseler, iyi çalışmalar diyip çıksak gitsek