Yeni Tip Ehliyet Hakkında Bilgilendirme

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Eski tip ehliyetleri yenileme tarihi 31 Aralık 2024'te bitiyordu... Üşengeç ve bu günün işini yarına bırakanlar için (eşim gibi) tarih 31 Temmuz 2025 tarihine uzatılmış.

Yaşasın ortadoğu kültürünün dayanılmaz hafifliği.

:ssrtcbya:
Şu saglık raporu için aile hekimine gitmesi öyle geriyorki.
+Yeni çekilmiş fotografta cabası...
Temmuza mı kaldı şimdi ;):):):)

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Şu saglık raporu için aile hekimine gitmesi öyle geriyorki.
+Yeni çekilmiş fotografta cabası...
Temmuza mı kaldı şimdi ;):):):)
Rapora gitmeden önce, e-devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formu doldurmak gerekiyor(muş)

Geçen gün sağlık ocağında sıra beklerken bi vatandaş bu sebepten dolayı geri çıktı koridorda doldurup tekrar araya kaynak yaptı oradan öğrendim. :utan:

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Rapora gitmeden önce, e-devlet üzerinden kişisel sağlık bilgi formu doldurmak gerekiyor(muş)

Geçen gün sağlık ocağında sıra beklerken bi vatandaş bu sebepten dolayı geri çıktı koridorda doldurup tekrar araya kaynak yaptı oradan öğrendim. :utan:
Uzar bu iş desene Abi :) 2026 yı görürüz, Allah kerimdir.

Araç Markası
2009 Mazda 3 Touring
Araç Renk ve Tip
Sedan - Gri Şimşek
Eski tip ehliyetleri yenileme tarihi 31 Aralık 2024'te bitiyordu... Üşengeç ve bu günün işini yarına bırakanlar için (eşim gibi) tarih 31 Temmuz 2025 tarihine uzatılmış.

Yaşasın ortadoğu kültürünün dayanılmaz hafifliği.

:ssrtcbya:
Ehliyetimdeki photoshop ile bir ton boyanmış fotomu (seviyorum seni Konya Zafer'deki Foto Behçet :cool:) yeniletmemek için direniyordum.. canım ülkemin sorumluluk sahibi insanları cezalandıran mantığı ilk kez bana da isabet etti..

Çok pis pekiştim kimliği de değiştirmeyeceğim gayrı :p

romulus' Alıntı:
Bende varım.Kimliğim bile eski.Geçem çevirmede polis bu ne abi böyle dedi :)
Hem kimlik hem ehliyet eski ele mi.. bu alanda mücadeleye devam eden tek yarışmacı kaldığımı düşünüyordum ben de.. çok şükür tek değilmişim :)

Son düzenleme:

By_Nisay

Kırmızılı (06JN208)
Araç Markası
Mazda MPV LWEW
Araç Renk ve Tip
Siyah-MPV
Nufus müdürlügüne 2 tane kabin konulsa, 1.kabinde şipşakçı dayı, hemen fotoyu tutuştursa elimize, 2.kabinde beyaz önlüklü "E" harfi yukarı mı aşagı mı saga sola mı bakıyor diye kısık sesle sorsa, çıkıp imzamızı atıp, adresinize 3 gün içerisinde yeni ehliyetiniz/kimliginiz gelecek deseler, iyi çalışmalar diyip çıksak gitsek :)

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Nufus müdürlügüne 2 tane kabin konulsa, 1.kabinde şipşakçı dayı, hemen fotoyu tutuştursa elimize, 2.kabinde beyaz önlüklü "E" harfi yukarı mı aşagı mı saga sola mı bakıyor diye kısık sesle sorsa, çıkıp imzamızı atıp, adresinize 3 gün içerisinde yeni ehliyetiniz/kimliginiz gelecek deseler, iyi çalışmalar diyip çıksak gitsek :)
Bunun benzerini çok önce (pasaport işlemleri öncesi) söylemiştim.

Şipşakçı emmi değil de her pc'nin köşesine kamera (bir ara bankalarda vardı) konulsa piyasada 250-400 lira arasında olan biyometrikçilere o kadar şeyolmasak da dövlete bu işlem için 50 tele daha şey olsak diye düşünmüştüm.

Beyaz önlüklü :p hikayesi de fena değilmiş heee.

Üst Alt