Neden ki ?Bende bekleyeyim. Bir ara gene emniyete giden olursa benim e sınıfı bunu b yapmak istiyorum nasıl olacak sorabilir misiniz?
Neden ki ?Bende bekleyeyim. Bir ara gene emniyete giden olursa benim e sınıfı bunu b yapmak istiyorum nasıl olacak sorabilir misiniz?
B sınıf ehliyetler 10 yılda yenileniyor, E sınıfı olanlar 5 yılda...Neden ki ?
Oooo bu kötü oldu benim de EB sınıf ehliyetler 10 yılda yenileniyor, E sınıfı olanlar 5 yılda...
Tam aksine bende E yapmak için başvurdum... Belki boş vakitlerimde Euro Truck oynarım diye...Oooo bu kötü oldu benim de E
Resmen şoktayım...aldığında sürpriz olmasın ben söyleyim şimdiden: fotoğraf siyah beyaz!! evet yeni ehliyet de fotoğraf siyah beyaz. benimkinde bi hatamı var diye düşündüm ama diğer alanlarla görüştüm onlarınki de siyah beyaz. doğal olarak tanınırlık baya düşüyor fotoğraftan.
bi de tc no alanı yok. eski ehliyetin arkasındaki kimlik bilgilerinin hiçbiri yok zaten. ben bu işi anlamadım. dijital çip vs demesin kimse. bu şuna benziyor: evlerimizin kapılarını açmak için elektronik kartımız var ama kapılarda hala anahtar deliği ve mekanizması takılı.
Resmen şoktayım...
Bu devirde fotoğraf hangi akla mantığa hizmet etsin diye Beşiktaşlı olabilir ki?
Kimlik numarası olmayan ehliyeti kimlik olarak kullanmak tam anlamıyla eziyetten öteye geçmez. Yapmış olduğun benzetme de cuk oturmuş, teşekkürler...
beşiktaşlı olsun diye yapıldıysa sorun yok bizim ülke de sıkıntı olmaz ama biz bunu zaten yurtdışında kullanma amacıyla aldık, orda polis dese bu nası foto sana benzemio hadi laf anlat )
kimlikno olmayınca evet kimlik yerine kullanmak da saçma olacak.
ben akıl erdiremedim bu işe, normalde mantıklı ve doğru bi hareket olarak bakıyordum ama ehliyet elime geçince hayda rinna rinna nay
Bugün teslim alabildim sonunda. TC kimlik no yazıyor. Fotoğraf siyah beyaz ama tanınma konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Kaliteli bir siyah beyaz baskı. Bilginize.