MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Değiliz 5 sene var daha.mecburmuyuz
Değiliz 5 sene var daha.mecburmuyuz
Bugün yeni ehliyet başvurusunu yaptım, işlemler fazla sürmüyor ama parmakizi kaydınız yoksa 15 dakika önce gitmenizde fayda var.
- Randevu alınıyor
- Sağlık raporu (aile hekimliği biraz uğraştırabiliyor, ben özelden aldım)
- Dilekçe
- 2 tane biometrik fotoğraf
İşlemlere başlamadan önce parmakizi kaydı yapılıyor, sonra sıra numarası alınıyor.
Yapılan işlemler sonunda 15 günlük geçici belge veriliyor. 15 günde ehliyetimiz gelmezse ne halt ederiz bilemiyorum
Bu yazdıklarım İstanbul/Beyoğlu trafik şubesi için geçerlidir.
Yineleme için indernetten, yanlış hatırlamıyorsam, nisanda başvurmuştum eylüle randevu vermişlerdi.
Doğru ona da çip taktırmamız lazım herhal. "Randevu"nun eskiden kötü bi algısı vardı şimdi devlet veriyor maşallahEhliyet randevusunu 2-3 gün içinde alıyoruz burada. Bana kimlik için 50 gün sonrasına gün verdiler, bugün randevuyu iptal edip Lüleburgaz'dan cuma gününe randevu aldım hem gezerim hem de kimliği hallederim
Doğru ona da çip taktırmamız lazım herhal. "Randevu"nun eskiden kötü bi algısı vardı şimdi devlet veriyor maşallah
Ne zaman ıslatıyorzDün başvurusunu yaptığım yeni ehliyetim, bugün postaya teslim edilmiş.
Ne zaman ıslatıyorz
Bu yenisi ama abi...17 sene önce ıslatmıştık
Ne kadarda beni tarif etmişsin abiEski tip ehliyetleri yenileme tarihi 31 Aralık 2024'te bitiyordu... Üşengeç ve bu günün işini yarına bırakanlar için (eşim gibi) tarih 31 Temmuz 2025 tarihine uzatılmış.
Yaşasın ortadoğu kültürünün dayanılmaz hafifliği.
5 milyon küsur kişiden biri olarak yalnız değilsin.Ne kadarda beni tarif etmişsin abi