28 Ekimden bu yana uğramamış üyemiz. Bir güvercin yollayalım belki dönüp iki kelam etmek ister
[member=91]tamirer[/member]
Evet bende takip ediyorum, güvercin geriye dönüp haber getirirse öğrenmiş oluruz...
28 Ekimden bu yana uğramamış üyemiz. Bir güvercin yollayalım belki dönüp iki kelam etmek ister
[member=91]tamirer[/member]
forumların amacı yardımlaşmak ama,problemini çözen kişi problemin nedenini ve çözümünü tekrar gelip yazmazsa aynı problemle karşılaşan kişiler faydalanamayacak. Bu araç seçimi konusu çok önemli değil ama arıza konularında geri dönüt çok önemli bence...
Kurtarıcı yani çekici hizmeti veren bir Arkadaşımın ağzından size Söyleyeyim siz ona göre karar verin
Wolsvagen servisi ile kanka olduk! Sürekli Arızalı yeni model ww leri çekiyor sigorta ile anlaşması var. Ve bir tane bile Arızalı Mazda çekmediğini söyledi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vw grubunun kuru dsg şanzımanlarında sıkıntı olduğu gerçek ama millet cayır cayır dsg için sıraya giriyor halen. Mazda ile karşılaştırmak haksızlık olur. Mazdanın bir yılda yaptığı satışı adamlar üç günde yapıyor.
karşılaştırma haksızlık olur cümlesinden kastım satış sayıları arasındaki devasa fark idi. Lafı farklı yerlere çekmeyelim. Ayda 10.000 tane mazda satılsaydı o zaman bolca görür duyardınız arızalı olanları
Amerikada satılan mazdaların motorundan direksiyonuna hemen herşeyi bizimkilerden farklı ve adamlar lpg değil benzin kullanıyor. Orda az arıza yapması normal. Türkiyedeki mazdalara bakacak olursak diğer markalarla benzer durumda olduklarını görüyoruz. Sorunsuz diyorsunuz ama hem forumlar arıza konularıyla dolu hemde gördüğüm mazda servisleri arızalı araçlarla doluydu.
Premium tarifide izafi sanırım. Bana göre maybach, rolls royce, bentley, aston martin vs.. araçlar premium geri kalanlar ise üst sınıf, orta sınıf, alt sınıf diye gidiyor.