Sıfır alma imkanım olsa, skyactive otomatik benzinli kırmızı sedan reflex alır, kendi lpg sistemini taktırır, oğluma da miras bırakırdım... Dizeli oğlana bırakmak zor olur...
Severek aldım dizeli..ne duruyorsun bassana gaza RizeliSkyactive dizeli torununa da bırak Veli abi, yeter ki bakımı yap ve üzme
Uygun lpg sistemi çıkarsa ileride süper olur..o zaman ne yapayım dizeli
Motor performansı nisbeten zayıf olan bu motora 7 bin tl verip lpg kiti uygulayacağına, gidip tertemiz dizel skyactive alırım, oh miss
Genel olarak haklısın, ama mümkün olan en kaliteli benzinlikten 'shell,opet,vs gibi ' yakıt alıp düzenli bakım yaparak ve tabi ki dizel motor kullanım gereklerini yerine getirerek bu limit yukarıya çok rahat çıkar, hele ki motor Mazda nınsa
Herkes tüpraş tan alıyor da, bir çok benzinlikte bir tanker tankta oluyor iki tanker
Sırf bu konuya yorum yapmak için 2 gün boyunca golf 7 ye bindimMazda ile kıyaslamadan yorum yapmak istiyorum.Konsolda kullanılan malzeme kalitesi gayet hoş.Koltukları çok rahat.Her ne kadar küçük görünsede arka diz mesafesi falan yeterli.Görüş açıları güzel.Ancak yol tutuşuna iyi diyen adam bu arabadan başka araba kullanmamıştır.Amortisörler darbeleri güzel emiyor bu da ayrı bir konfor veriyor.Yalnız yalıtım konusunda abartılacak bir durum görmedim.Benim arabamdan iyi olsa da aradaki fark atla deve değildi.Unutmadan camlar açıkken amortisörlerden gelen tıs tıs sesinin ayrı bir hava kattığını söylebilirimPerformasn konusunda kıyaslma yapmak doğru olmaz zira kullandığım araba dizeldi.Ancak ila benzinli olacaksa günümüz teknolojisinde atmosferik benim için bir adım öndedir.Mesele performans ve yakıt tüketimiyse TSI den ziyade TDI almak daha mantıklı geliyor bana.Uzun lafın kısası orta kasa Mazda 3 ler ile artıları eksileri tartışılabilir ama yeni mazda 3 le yan yana getirlmesi bile bana mantıklı gelmiyor.Araadan indikten sonra VW adına üzüldüm.Onca kar onca satış ama golf halen aynı golf...Golf halen satılıyorsa 1970 li yıllarda üretilen ilk golf araçlara borçlu olduğunu düşünüyorum.Halen aklında soru işaretleri varsa iki arabayı da kullanan kardeşimle görüştürebilirim.
Oğuzhancım teşekkür ederim. Neden öyle yazdığım konusuna gelince, arkadaş söylenen herbişeyde çocuksal bir alınganlık içine girmiş; verilen bir kaç cevabı olağanüstü bir alınganlık ve yanlış anlama isteğiyle farklı yerlere çekmişti. Konu konu olmaktan çıkmış arkadaşa yanlış anlamalarının açıklamasının yapıldığı bir başlık haline gelmişti. Sonrada gelmiş burada da ne kadar sinirlendiğini açıklamış arkadaş. Buradaki bu konuyu daha bugün okudum ve şahsımdan alıntı yapıldığı için cevap verme hakkımı kullandım. Yoksa bu arkadaş da ne alacağı da ne satacağı da zerre kadar umrumda değil.Bu arkadaş benim burayada üye olduğumdan habersiz bana rahatça sallayacağını düşünmüş olsa gerek. İsteyen istediğini düşünebilir hakkımda ama anlayıp dinlemeden sırf diğer foruma sallamış diye burada da bu arkadaşa genel olarak hak verilmesi doğru değil. Oğuzhancım bu duruşun ve olgun tavrın, dost sadakatin gerçekten takdire şayan, tekrar teşekkür ederim anlayıp dinlemeden arkadan sallayanlardan olmadığın için.Bunu yazan Abim buraya da üye. Neden böyle yazdı tam olarak anlamadım ancak kötü niyetli yazmayacak birisidir kendisi. Siz fazla üzerinde durmayın olan olmuş artık
Bana atılan, yüzlerce Pm ye usanmadan cevap verdim, hala da veriyorum, bir tanesine bile of demedim... Bu trip olsa olsa saygısızlığın, aymazlığın tribidir...
Hangi ve neyin saygısızlığı, aymazlığı...Saygısızlık ve aymazlık nerede burada gören bilen olarak göster o zamanda nerde saygısızlık yaptığımı nerde aymazlık yaptığımı bileyim. O forumda ve bu şahane konu ve içerikli pek muhterem konuda yazılanları , ne olup bittiğini bilip - bilmeden, anlayıp-dinlemeden saygısızlık ve aymazlık diyecek kadar gözünü karartmaktır asıl saygısızlık, vefasızlık, aymazlık. Bu kadar ağır eleştirmeden keşke bir anlayıp dinleseydin, konuya hakim olsaydın...Ben senden bunu beklerdim ama kırgınlık ve buna bağlı kızgınlığın sanırım gönül gözünü ve mantığını etkilemiş Veli Abi..Neyse canın sağolsun...Ben seni anlıyorum da sen beni anlamadan sallamışsın...Bu konuya ne desem sanırım kendimi ifade edemeyeceğim... Bu yüzden; yeni bir yorum yapmadan, daha önce yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım.
Ayrıca; bir yerlere sallanıyor diye burada sallayanları hoş karşıladığım yok... İstesem günde üç yüz defa sallarım, amacım ve niyetim bu değil, buranın kurulma amacı da bu değil...