msone26
Katılımcı
Hocam neden sıfır almayı düşünüyorsun ki? Bende memurum eşim öğretmen 1 yılda 22.000 yapıyoruz. Şu marka bu marka diyemem ama benzinli/Lpg li bir araç daha mantıklı. Şayet 35.000 üzerinde yapıyorsan dizel al.
Veli abi şahıs göstermedim seni ve karakterinide iyi biliyorum haklı haksız fiye ayrım zaten yapmıyorum sadece konu üzerinde bu polemikler olmasın istiyorum...Neden mazdagarajdayız bunu çok iyi biliyoruz...öyleyse bu forumda bu tür zıtlaşmalar pm üzerinden yapılsın böyle bir imkan sözkonusu olmasa tamam derim... Sen hasasiyetimin hangi nokta olduğunu iyi biliyorsun...Kimseyi incitmek yada üstün taslamak gibi bir iddan olmadığını bizim için ne kadar değerli olduğunuda ayrıca belirteyim...bunu burada kapatalım mevzuyu pm den çözersiniz diye umud ediyorum...Konunun ilk sayfasında, konu sahibinin ifadelerine göre yazılmış cümlelerdir benim yazdıklarım canım kardeşim... Sende geldin konunun ne olduğunu yazdın, ben burada şu haklı bu haksız diyecek durumda değilim...
Ben kendime göre yazılan cümleleri ve yaklaşımı; "aymazlık ve saygısızlık" olarak değerlendirdim, sana göre yanlış olabilir, başkasına göre doğru bu subjektif olgudur...
Kırgın ve kızgın değilim, öyle olsaydı şimdiye kadar farklı olurdu.
Ben Samsun gözüksem de daha gelemedim Samsuna tam olarak..Ocaktan itibaren ben de orada olacağım nasipse..Olacak organizasyonlarda olurum Bu arada iletişim eksikliği, yanlış anlaşılmalar vs.yüzünden böyle durumlar olabiliyor..burda bir aile gibiysek arada olur böyle şeyler..Mazda kullanıcısı farklıdır ve bu farklılığı her anlamda göstermemiz lazım..Ne Veli abi ne de diğer arkadaşların içlerinde zerre kadar art niyet olmadığından adım gibi eminim..O yüzden kimse kimseye alınıp kırılmasın..Ben de aynı görüslerimi tekrar ederek diyorum ki..Günümüzün en büyük hastalıklarndan biri tahammülsüzlük,sabırsızlık ve hosgörü eksikliği..Biz işte bu noktada farkımızı gösterelim.. Bu arada tekrar ediyorum. Dara düşerim ve acil satmam gerek olur belki diyorsan Golf al..yok uzun süreli binerim satmam diyorsan Mazda 3 al.. Ama ikisini de git bir test et bir kullan öyle nihai kararı ver derim..[member=35]faroz_52[/member] konuyla alakalı değilde ordu samsun yakın yahu ben buralıda değilim yakında tayin de isteyecem bir etkilin bişeyler yapalım gitmeden. samsunda 4-5 kişi var orduda 3-4 kişi vardır hadi bi öncülük yapın orta karadenizin uşaklarıııı
Abi sıkıntı yok ben işim gereği birgün çalışıyorum birgün izin...İzinli olduğum güne denk getirrseniz maytalman52 harun da samsunda zaten buluşabliriz...Mümkündür..[member=35]faroz_52[/member] konuyla alakalı değilde ordu samsun yakın yahu ben buralıda değilim yakında tayin de isteyecem bir etkilin bişeyler yapalım gitmeden. samsunda 4-5 kişi var orduda 3-4 kişi vardır hadi bi öncülük yapın orta karadenizin uşaklarıııı
Abi sıkıntı yok ben işim gereği birgün çalışıyorum birgün izin...İzinli olduğum güne denk getirrseniz maytalman52 harun da samsunda zaten buluşabliriz...Mümkündür..
Madem öyle o zaman orta karadeniz etkinliği diye başlık açıyorum yakın illerdekiler oraya toplansın ortak bir noktada buluşuruz fatsa-ünye ordu herneyse...Ben Samsun gözüksem de daha gelemedim Samsuna tam olarak..Ocaktan itibaren ben de orada olacağım nasipse..Olacak organizasyonlarda olurum Bu arada iletişim eksikliği, yanlış anlaşılmalar vs.yüzünden böyle durumlar olabiliyor..burda bir aile gibiysek arada olur böyle şeyler..Mazda kullanıcısı farklıdır ve bu farklılığı her anlamda göstermemiz lazım..Ne Veli abi ne de diğer arkadaşların içlerinde zerre kadar art niyet olmadığından adım gibi eminim..O yüzden kimse kimseye alınıp kırılmasın..Ben de aynı görüslerimi tekrar ederek diyorum ki..Günümüzün en büyük hastalıklarndan biri tahammülsüzlük,sabırsızlık ve hosgörü eksikliği..Biz işte bu noktada farkımızı gösterelim.. Bu arada tekrar ediyorum. Dara düşerim ve acil satmam gerek olur belki diyorsan Golf al..yok uzun süreli binerim satmam diyorsan Mazda 3 al.. Ama ikisini de git bir test et bir kullan öyle nihai kararı ver derim..
Dediğim gibi Ocaktan itibaren ki etkinliklerde yer alabilirim..Diğer türlü iş gereği farklı illerde olabiliyorum ve guzu da yanımda değil memlekette yani Rizede istirahatteMadem öyle o zaman orta karadeniz etkinliği diye başlık açıyorum yakın illerdekiler oraya toplansın ortak bir noktada buluşuruz fatsa-ünye ordu herneyse...
Yeni mazda 3 u kullanmak gerçekten büyük zevk... Gerçekten eski mazda 3 e göre çok farklı bir duygu katıyor insana..,
Arabamı çok seviyorum ama skyactive Mazda 3 ayrı bir dünya.Sen ne diyorsun hocam, satın alma imkanı olmayan test etmesin derim ben... Test ettiğim günden beri, kendi guzumdan soğudum resmen...
Sen ne diyorsun hocam, satın alma imkanı olmayan test etmesin derim ben... Test ettiğim günden beri, kendi guzumdan soğudum resmen...