Hararet göstergesi uzun yolda hiç yükselmiyor bunun yakıta etkisi olurmu iki gün önce 150 km yol yaptım 9 litre benzin 17 litre lpg yaktı.
Yükselmiyor derken 90'a hiç gelmiyor mu ?Hararet göstergesi uzun yolda hiç yükselmiyor bunun yakıta etkisi olurmu iki gün önce 150 km yol yaptım 9 litre benzin 17 litre lpg yaktı.
Şehir içi trafiğinde yükseliyor uzun yolda sürat fazla oldumu en dipte oluyor
Sıkıntı var en dipte olması mümkün değil sıcak motorda, geciktirmeden baktırın önemliŞehir içi trafiğinde yükseliyor uzun yolda sürat fazla oldumu en dipte oluyor
Önce termostata bi baktırayım Hüseyin abi baktık olmadı sorun devam ederse yağ soğutucusunu değiştirizHangi parça ucuz ise ondan başlamak gerek.Termostat değişim sonrası ısınmama sorunu devam ederse yağ soğutucu değişimi gerekebilir.Yağ soğutucu erken açıyor olam ihtimali yüksek.Daha önce Mondeo da bu sorunu yaşadım.Bilmeyenler tekrar tekrar termostat değişimi önerdiler.Yağ soğutucu 70-75 C de yağı radyatör suyu ile soğutmak için yağ soğutma eşanjörünü açar ,erken açar yada hep açıksa sadece duran araba çalışırken yeterince beklerse hararet yükselir yada sıkışık trafikte gidemez iken hararet yükselir acık gidiş
hızlanınca oda düşer.
Muğla Gören ile görüştüm fiyatı 280 tl stokların da yokmuş sağolsun Okan diğer servislerin stoklarına bakıverdi İzmir Yeni Mazda dan siparişi verdik.
Günceli 300 tl olmuş .Serviste siparişle tedarik ediliyor. Bekleyeceğiz artık.Yeni termostad ile motor sıcaklığı kaç oldu Murat bey ?