Eyvallah şimdiden teşekkür ederim.Standart 3,5 mm jackı var, sıkıntı yok olur. Gelirken getireyim
Eyvallah şimdiden teşekkür ederim.Standart 3,5 mm jackı var, sıkıntı yok olur. Gelirken getireyim
Yazıdan hala varsa talibimAşağıdaki görselden 4*23 ebatında gümüş gri olarak yaptırdım, isteyen olursa irtibata geçsin
Torpido ve kapı içlerine yapıştırmayı düşünüyorum ben...
Ekli dosyayı görüntüle 17736
Ne adamsın ya...Biri de Bluetooth kulaklık koysun
tam bluetooth kulaklık bakıyordumNe adamsın ya...
Herkese Hayırlı Forumlar
Bi Kaç Hafta Önce Mazda 323 sedan BG kasa 93 model aracımın ön amortisörlerini Monreolarla Değiştirdim. Üzerinden Çıkanlar 1 yıllık Amortisörler. İkiside tamamen sağlam sadece birisinden hafif bi lıkırtı sesi geliyor ama patlak falan değil. Maysan Marka Amortisörler boşta duruyor. Gerçekden ihtiyacı olan birisine vermek istiyorum. Alıp da Satacak ticaret yapacak kişiler iletişime geçmemesini rica eder Kul Hakkını birkez daha hatırlatırım.
Forum içerisinde tanıdığınız bildiğiniz bu parçalara ihtiyacı olan birisi varsa etiketleyebilirse sevinirim... MaZdAŞK
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mağazalardan iade gelen kitaplar var elimde. Çoğunun ufak tefek kapak hasarı var. İç sayfaları eksik olanları imha ediyoruz isteyen olursa gönderebilirim, bazılarından adetli mevcut;
Bir kaç örnek;
Duygusal Zeka - Daniel Goleman
Hızlı ve Yavaş Düşünme - Daniel Kahneman
Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı - Stephen Covey
Açlık - Knut Hamsun
Müsait bir zamanda detaylı liste yapacağım...
Talip olabilirim
Kalan listesi var mı?Ayırıyorum sana da
Kalan listesi var mı?
"Motor dişlisi stoklarımıza girmiştir" de yazaydın başına.Mazda 3 cam motoru dişlisi, bir adet elimde mevcut. Sınırlı stok
Tek mi aldınız diye sorarlar adama"Motor dişlisi stoklarımıza girmiştir" de yazaydın başına.
Murat bana da ayırırmısın varsa...Mağazalardan iade gelen kitaplar var elimde. Çoğunun ufak tefek kapak hasarı var. İç sayfaları eksik olanları imha ediyoruz isteyen olursa gönderebilirim, bazılarından adetli mevcut;
Bir kaç örnek;
Açlık - Knut Hamsun
Murat bana da ayırırmısın varsa...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende talibim...Mağazalardan iade gelen kitaplar var elimde. Çoğunun ufak tefek kapak hasarı var. İç sayfaları eksik olanları imha ediyoruz isteyen olursa gönderebilirim, bazılarından adetli mevcut;
Bir kaç örnek;
Açlık - Knut Hamsun
@Murat Yılmaz fantastik roman varsa ben de talip olurum, okumama ama benim hanım deli gibi okuyor lakin çok okuduğu için vereceğin romanları okumuş olma ihtimali de var, listeye göre talip olabilirim