Kablolu mu abi bu cihaz pilli mi pilliyse sahildr iyi olur acarim son ses
Abi yolla bana tam benlik sahilde acarim son ses on numara olur olmadi cakmakliktan 12 v araca baglarkm gene acarimHem pil hem adaptör diye hatırlıyorum, eve geçince bakayım bi
Ad soyad, tel ve adresinizi özel mesaj olarak gönderirseniz yarın göndereyim.Hala duruyorsa ve başka ihtiyaç sahibi yoksa banyo aski aparatını ve TV asma aparatını ben alabilirim
Bizim 626 GE kasaya uyacaksa ben alabilirim. Elimde astar boya zımpara vs duruyor öyle. Beyaza boyarım uğraş çıkar haftasonuna. @bayraktar @baykalbilgin uyar mı dersiniz?Mavi renk Bl kasa için uygundur, BK ya da BM kasaya uyar mı bilmiyorum alırken bilerek aldım aracım gri, üzerinde duruşunu beğenmedim. İsteyene gönderebilirim. 4 kapı için var, hiç takmadım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim 626 GE kasaya uyacaksa ben alabilirim. Elimde astar boya zımpara vs duruyor öyle. Beyaza boyarım uğraş çıkar haftasonuna. @bayraktar @baykalbilgin uyar mı dersiniz?
Mavi renk Bl kasa için uygundur, BK ya da BM kasaya uyar mı bilmiyorum alırken bilerek aldım aracım gri, üzerinde duruşunu beğenmedim. İsteyene gönderebilirim. 4 kapı için var, hiç takmadım.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@aurora gönderin onun araca olmazsa ben ondan alırım benimkinde nasıl durur bilmiyorumBizim 626 GE kasaya uyacaksa ben alabilirim. Elimde astar boya zımpara vs duruyor öyle. Beyaza boyarım uğraş çıkar haftasonuna. @bayraktar @baykalbilgin uyar mı dersiniz?
Forumda olay olur herkes isterBiri de hayrına havuzlu paspas atsın şuraya bk kasa için
kim önce ben istiyorum diyecek bakalımBiri de hayrına havuzlu paspas atsın şuraya bk kasa için
Yapma böyle şakalarkim önce ben istiyorum diyecek bakalım
benim tüp bagaj da olduğu için bana olmuyor zaten..rahat ol hocam pas pas senindr.Yapma böyle şakalar
Deme öyle toplum içindeyizbenim tüp bagaj da olduğu için bana olmuyor zaten..rahat ol hocam pas pas senindr.