Kitaplardan bana da ayırır mısın @Murat Yılmaz ?
Murat elde kalan geri iade olan Varlık dergisi varsa da olur kitapları zaten bagajdan bagaja aktarırız
Kargo geldi Murat, çok teşekkürler... Sağolasın
Monitör,
LG W1934S model olan monitörüm kısa zaman önce ani bir ekran kararması ile hayata veda ettim dese de yakın bir dostumuz "ben öldü demeden ölemez " deyip içinden neyi değiştirdi bilmiyorum ama monitör bir ay kadar daha yaşadı. Geçenlerde ekran pır pır edip tekrar karanlığa gömüldü..
Şu an görüntü yok, ben bunu alır onarırım olmadı çay tepsisi yaparım diyen olursa Anadolu yakası elden teslim yapabilirim, Avrupa yakası derseniz valla bu sıcakta çook zor
Hafta sonu oy kullandıktan sonra tatile çıkıyorum o zamana kadar elimde kalırsa gidecek tek yer evin önündeki çöp konteynırı..
İçindeki kondansatörlerden bazıları şişmiştir değişince düzelir muhtemelen
Bir çok Lg üretimi ekranda hayalet ekran sorunu var maalesef...LG kullanmazsanız bile dolaylı yollardan kullanıyorsunuz aslında bir çok markanın panelini lg üretiyor başta ayfon ve şaomi olmak üzere
Led ampuller, Xenon kitleri öldürdü... Kitler muayeneden de geçmiyor zaten.Bugün depodaki malzemeleri karıştırırken 2 farklı arkadaşımın aracından söktüğü xenon kitlerine baktım. Kendim takmayı düşünmüyorum,en fazla sislere takarım ilerleyen zamanlarda. Xenon kitlerden pek anlamıyorum. Sizce iş görür mü bunlar?
Ekli dosyayı görüntüle 57012Ekli dosyayı görüntüle 57013
Çalışıyorsa iş görür ama Veli abinin dediği gibi devirleri kapandı gibi, mercek yoksa zaten sıkıntı.. Yine de isteyen olabilirBugün depodaki malzemeleri karıştırırken 2 farklı arkadaşımın aracından söktüğü xenon kitlerine baktım. Kendim takmayı düşünmüyorum,en fazla sislere takarım ilerleyen zamanlarda. Xenon kitlerden pek anlamıyorum. Sizce iş görür mü bunlar?
Ekli dosyayı görüntüle 57012Ekli dosyayı görüntüle 57013