Led ampulün açısını ayarlayıp montajını yaptım. En zor kısmı açıyı ayarlamak oldu. Vitesin bulunduğu yeri, orta bölmeyi ve kolçak içini aydınlatacak şekilde ayarladım. Önceki mesajda belirttiğim gibi kullanmak istediğim direnç değerini ikiye bölerek iki direnç kullandım, şuan ısı iki dirence yayıldığı için aşırı ısınma olmuyor. Sonuç olarak tam istediğim gibi loş bir aydınlatma sağlayabildim. Aydınlatma miktarı az olduğu için resimlerde çok belli olmuyor, bu sebeple beyaz a4 kağıdı kullanarak ışığın dağılımını ve nerede kesildiğini göstermek istedim. Işığın açısını klima butonlarına gelmeden kesilecek şekilde ayarlarsanız hem daha güzel bir görüntü sağlanıyor hem de arabanın kendi buton aydınlatmalarındaki detayları kaybetmemiş oluyorsunuz. Son resimde ışığın nerede kesildiği görünüyor.
Not: Led ampulün açısını belirleyip sabitledikten sonra elektrik bantıyla üzerini kaplamanız iyi olur. Aksi halde tavan aydınlatmalarının camlarına ışık sızması oluyor.
Konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim, benim için güzel bir yol haritası oldu bu konu.