MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
kesin odur tam kola yakin deneme yapma sansin varmi? hatta ordan ayna altina bile bi hat cekilebilir.
harbiden o soket neyin soketi ?
ambiyansi kablosunu nereye taktigini anlamadim?
benim bildigim kadari ile kapilarda butonlu kilitleme varsa bide modul oluyor ki bu modulene forscan ile ulasabiliyoruz.
forscanla ulasamadigimiz icin modul yok kablonun olmasida pek biseyi degistirmez gibi.
ama o kabloya bakmak lazim kabin icine gidiyor ve bulabilirsek kapiya giden hazir kablomuz var
Mantar led olduğu için ve dirençle zaten voltaj düşürüldüğü için güzel yanıyor. Maksat zaten aşırı loş yanıp göz almaması ve küçük bir alana odaklanması.kapi kolu sikinti baya komple doseme ile satiliyor buyuk ihtimal cozemedim.
@MutluTEKİRR 8.5v ledi ne derece yakar acaba?
Özellikle eğik taktım vites bölümüne vursun diye. Kırmızı güzel oldu bence de.Çok güzel olmuş elinize sağlık. Ledin eğimiyle oynarsanız aydınlatmanın odağını değiştirebilirsiniz. Kimisi vites topuzunun üstünde sever, kimisi bardaklık kısmında. Ben de bardaklık kısmında daha güzel buldum, otomatik şanzımanın ışıkları vites kısmını zaten aydınlattığını düşünerekten. Fakat sizde de kırmızı led, kırmızı vites ışıklarının üstüne hoş durmuş.
senin buldugun 8.5v a baglasak nedersin ?
kontakla calissin olmazmi ?