Konu başlığını görünce 2 satır yazam hort yapam dedim
Yeri geldiğinde bagaj yetersiz kalıyor bu durumda muhabbet belli büyük araba alsana
Yaw arkadaş senede 2 defa bagaj lazım oldu diye araba mı alınır.
Yakın zamanda port bagaj aldım montajda en zor gözüken kısım barların montajı bunların hepsi numaralı montaj dökümanına göre yapıyorsunuz barların montajında 2 kişi olmak faydalı olur.
Portun montajı marka modele göre değişmekle beraber benim kullandıgım Portun montajı tek kişi ile yapılabilir gayet basit.
Ben thule touring 200 M port bagaj kullanıyorum
Montajı:
Barların üstüne koyuyorsunuz hızasını ayarlıyorsunuz.
İçinde 4 tane montaj aparatı var bunları yerine takıp sıkıyorsunuz (elle) torkunu bulunca boşa çıkıyor zaten.
Kullanım:
2 tarafından açılması çok büyük nimet istediğin gibi aç kapa artema
Zeminde kanca yerleri var içinden halatıda çıkıyor ufak bişeyde koysan içerde dolaşmaması için sabitleyebiliyorsun.
Teknik:
Hız sınırı var 130km
Ben aracı 120km ayarladım
Kg sınırı var 50kg
Litre : 400lt
Karma fikirlerim :
Malzeme kalite elleyince hissediyorsun.
İlk zamanlar kapalı bi yerlere girerken inip bi baktıgım oldu
Kapalı yerlerde zaten standart yüksekliği kurtarıyor ama dikkat etmekde yinede fayda var.
Trim sesi şeklinde baya bi ses yapıyor ama halat falan içinde boşda durduğu için normal zaten bu seside sunroofu acınca duyuyorsun.
Kullanımı çok süper açıp atıyorum içine
Aracı biyere koydugunuzda bulması çok basit oluyor
Uzun yol tecrübem
Zaten hız sınırım belli yukarısına çıkmadıgım için savurma vs gibi şeylere denk gelmedim.
Rüzgar önemli karşıdan gelirse gaz pedalını bırakamıyorsun hızında kesme oluyor.
Emin olamamakla beraber sankim 1 kere paraşüt etkisini hissettim galiba uzun yolda ve tektim yükte yoktu bundan emin olmadım.
Sürüşünüzü veya güvenliğinizi bozan bi durum yok.
Yasal:
Ticari araçlarda sıkıntı olabilirken bineklerde no problem