touch the sky
Aktif
aracı ve toprak ağalarının yeni gözdesi olabilir
O kadar yüksek oranda kar marjım olsa, bende kavak yaprağı süpürür gibi para kazansam, kapımda olurdu...Sükse takıntılı inşaat şirketlerinin çöpe atılası paralarının sahibi X-Class ve Amarok
Kesinlikle katılıyorum abiSükse takıntılı inşaat şirketlerinin çöpe atılası paralarının sahibi X-Class ve Amarok
7.3 litrelik V8 motoruyla öne çıkan 2020 Ford F-Serisi Super Duty'nin tanıtımı gerçekleştirildi.
Ekli dosyayı görüntüle 42341
7.3 nedir arkadaş...7.3 litrelik V8 motoruyla öne çıkan 2020 Ford F-Serisi Super Duty'nin tanıtımı gerçekleştirildi.
Türkiye'deki MTV'si senelik 34bin170 tele. Hediye etseler dahi almayın.7.3 litrelik V8 motoruyla öne çıkan 2020 Ford F-Serisi Super Duty'nin tanıtımı gerçekleştirildi.
1 sene hiç yiyip içmesek gene denk gelmiyor.Türkiye'deki MTV'si senelik 34bin170 tele. Hediye etseler dahi almayın.
Uyarıyı okuyunca noterden döndüm bende...1 sene hiç yiyip içmesek gene denk gelmiyor.
Allah uyarı yaptın abi
Bu söylemleri 2008 yılından beri söylüyorlar ve gidip oy veriyorlar ki söylemlerin değişmesine vesile olmuyorlar... Ben bu işleri düşünmüyorum artık, kafa yormuyorum, dibe batmadan çıkılmayacak ki, dibe batmadık henüz...Uzaktan bir tanıdık beş tane aracıyla nakliyat taşımacılık yapıyor.Yirmi senedir bu işi yapıyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım dedi (piyasa bitik anlamında)