mustafayk
Kıdemli Üye
Ulaaaaa benim Ayunun yenisi gelmiş.Nissan'ın Detroit Otomobil Fuarı'nda konsept çalışması olarak tanıttığı yeni elektrikli aracı, 485 beygirlik güce ve 615 km menzile sahip olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 41823
Ulaaaaa benim Ayunun yenisi gelmiş.Nissan'ın Detroit Otomobil Fuarı'nda konsept çalışması olarak tanıttığı yeni elektrikli aracı, 485 beygirlik güce ve 615 km menzile sahip olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 41823
Bu araba ise bizimkiler ne.BMW’nin geçtiğimiz gün tanıttığı 2019 model 7 serisinin kokpit görüntüsü.
Ekli dosyayı görüntüle 41980
Ayu...Bu araba ise bizimkiler ne.
Kimseyi hedef almıyorum yanlış anlaşılmasın; kullanım kültürünü bilmeyen bir toplum için yakıtının da standart altında olması nedeniyle; binek araçlara "dizel" yakışmıyor düşünceme her mecrada karşı argüman üretenlerin düşüncelerini merak ediyorum... Ne oldu da, bütün dünya bu sevdadan vazgeçti...Toyota, dizel otomobil satışına Türkiye'de de son vererek, ülkemizde bu konuda adım atan ilk marka oldu.
Abi sevdadan vazgeçme yok bence, mecburiyet. Binek aracın kullanım ruhuna ters olsa da kullanım amacına göre çok işe yaradığı kesindi, hele de gelişen bu teknolojiyle dizel motorlardan faydalanmak çok iyi olurdu ama maalesef çevresel faktörler engel oldu. Bir yandan da şunu düşünüyorum, çevreye dizel motorun verdiği zarar kadar zarar veren başka ürün yok mu yer yüzünde acaba, eğer varsa bu duyarlılık neden sadece dizel motorlar için var? Yoksa gelişen dünya düzeninde yeni çıkar meseleleri için mi motorine karşı bu tutum başlatıldı.Kimseyi hedef almıyorum yanlış anlaşılmasın; kullanım kültürünü bilmeyen bir toplum için yakıtının da standart altında olması nedeniyle; binek araçlara "dizel" yakışmıyor düşünceme her mecrada karşı argüman üretenlerin düşüncelerini merak ediyorum... Ne oldu da, bütün dünya bu sevdadan vazgeçti...
Benim irdelediğim nokta orası işte... Bu motor, binek araçlarda kullanılarak peynir ekmek gibi satılmasına sebebiyet verirken, dizel'in şimdi öne sürülen olumsuzlukları yok muydu? VARDI... Bu tutarsızlığın, bu ikiyüzlülüğün sebebi daha farklı bir şeyler olmalı...Abi sevdadan vazgeçme yok bence, mecburiyet. Binek aracın kullanım ruhuna ters olsa da kullanım amacına göre çok işe yaradığı kesindi, hele de gelişen bu teknolojiyle dizel motorlardan faydalanmak çok iyi olurdu ama maalesef çevresel faktörler engel oldu. Bir yandan da şunu düşünüyorum, çevreye dizel motorun verdiği zarar kadar zarar veren başka ürün yok mu yer yüzünde acaba, eğer varsa bu duyarlılık neden sadece dizel motorlar için var? Yoksa gelişen dünya düzeninde yeni çıkar meseleleri için mi motorine karşı bu tutum başlatıldı.
Petrol devlerine göz dağı gibi bir şey sanırım, şimdilik benzine hala muhtaçlar (hybrid) yoksa benzine de bay bay deyip elektrik diyecekler. Bu durumda ne değerlenecek; bataryalar! Batarya ham maddeleri ve üretimleri nerede kimin ellerinde acaba..Benim irdelediğim nokta orası işte... Bu motor, binek araçlarda kullanılarak peynir ekmek gibi satılmasına sebebiyet verirken, dizel'in şimdi öne sürülen olumsuzlukları yok muydu? VARDI... Bu tutarsızlığın, bu ikiyüzlülüğün sebebi daha farklı bir şeyler olmalı...
Kimseyi hedef almıyorum yanlış anlaşılmasın; kullanım kültürünü bilmeyen bir toplum için yakıtının da standart altında olması nedeniyle; binek araçlara "dizel" yakışmıyor düşünceme her mecrada karşı argüman üretenlerin düşüncelerini merak ediyorum... Ne oldu da, bütün dünya bu sevdadan vazgeçti...
Benim irdelediğim nokta orası işte... Bu motor, binek araçlarda kullanılarak peynir ekmek gibi satılmasına sebebiyet verirken, dizel'in şimdi öne sürülen olumsuzlukları yok muydu? VARDI... Bu tutarsızlığın, bu ikiyüzlülüğün sebebi daha farklı bir şeyler olmalı...
Abi bende düşününce çevreci yaklaşımla ve gürültüden dolayı dizele karşıyım ama lpg de dizel ile benzer NOX gazını veriyor. Sadece içindeki katı atık daha az.
Alternatif olara benzin, hybrid ve %100 elektrikli motor kalıyor.
Maalesef briçok firmada hybrid ve %100 elektrikli motor yok.
Mazda 3 yeni kasalar için benzin ve dizel arasında kalınca yakıt maliyeti olrak dizel öne geçiyor. Özellikle ikinci elde araç fiyatı makasının da kapanmış olması maddi olarak büyük avantaj.
Bence bu tutarsızlığı Volkwagenin diesel gate skandalı ortaya çıkardı. Çünkü az yakıt tüketmesi nedeni ile daha çevreci olduğu algısı gelişmiş ülkelerde yaygındı ki diesel gate ile bu inanç çöktü ve elektrik ve hybridin güçlenmes ile dizel savaşı kaybetti.