Geldi yine tipini...Toyota Corolla Sedan'ın yeni versiyonunun, 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacağı belirtildi.
Ekli dosyayı görüntüle 39388
Geldi yine tipini...Toyota Corolla Sedan'ın yeni versiyonunun, 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacağı belirtildi.
Bence; sayı saymayı bilmiyorlar...
Kia ve 550 bin lira aynı cümlede kurulması için Kia'nın çoğul olması gerekir.
Adamlar; kopya çeke çeke asıl olma yolunda gidiyor...Diğer markalardan esinlendiği modelleriyle bilinen Çinli üretici Zotye'nin, ABD'deki ilk aracını 2020 yılında satışa sunacağı belirtiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 39951
İlk tanıtımı gerçekleştirilen Toyota Corolla Sedan 2020'nin kokpit görüntüsüToyota Corolla Sedan'ın yeni versiyonunun, 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacağı belirtildi.
Heyyy yavrumm be şu konsola bak ele.İlk tanıtımı gerçekleştirilen Toyota Corolla Sedan 2020'nin kokpit görüntüsü
Ekli dosyayı görüntüle 39974
Telaffuzu tuhaf kaçacak...Seat'ın 7 kişi oturma kapasiteli yeni SUV modeli Tarraco, 0'dan 100'e 8 saniyede çıkabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 40241
"Kaynımda da var, gittim inceledim, coh eyi yau, Osmanlı Tuğrası yapsınlar diye arka camı da geniş tutmuşlar mikemmel olmuş, tuttum ben bu tarağı..."Tam bizlik Yok satar. Ya falancı bir tarakko mudur nedir ondan almış çok iyiymiş biz de alalım o taraktan