ALPEREN58
•°•°• Mehmet •°•°•
Makyajlısı burda
Ekli dosyayı görüntüle 58178
Makyajlısı burda
Ekli dosyayı görüntüle 58178
Şimdi hocam sen ne demek istiyon
Kafamda hep bmw mi Mercedes mi sorusu vardı, Mercedes bu segmente yıldızını koyduğundan beri kafamdaki sorunun cevabı belli oldu... BmwMercedes-Benz, hafif ticari modeli Citan'ın yeni neslini elektrikli eCitan versiyonuyla birlikte tanıttı. İlk etapta “Panelvan” ve “Tourer” gövde tipleriyle satışa sunulacak olan yeni Citan'da BASE ve PRO adında iki farklı donanım seviyesi bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 58194Ekli dosyayı görüntüle 58195Ekli dosyayı görüntüle 58196Ekli dosyayı görüntüle 58197
Yalnız abi şöyle bir durum var. Bu yeni değil ki. Merco otobüsünden kamyonuna kadar yıllardır ticaride söz sahibi..Kafamda hep bmw mi Mercedes mi sorusu vardı, Mercedes bu segmente yıldızını koyduğundan beri kafamdaki sorunun cevabı belli oldu... Bmw
O segment farklı ve en büyük oyunculardan ama hafif ticari araç segmentine girmesi benim gözümde ofsayt...Yalnız abi şöyle bir durum var. Bu yeni değil ki. Merco otobüsünden kamyonuna kadar yıllardır ticaride söz sahibi..
Pompacı takmayacak ya. Herkes kendi arabasının fişini bulur illaki..Elektrik arabaların prizini artık bi yere sabitlemeleri gerek kimi hak yoluna kimi b.k yoluna koyuyor.
yazınca fark ettim sanki pompacı takacakda yerini bulacak ne saçma yazdım yahuu
Bende yazarken fark ettim.Pompacı takmayacak ya. Herkes kendi arabasının fişini bulur illaki..
Biz ve çocuklarımız elektrikli araçları ancak görürüz, pompacı mülayimin geyiğini yaparsa bir ihtimal torunlar yapar...Bende yazarken fark ettim.
yıllar sonra anlatırız laa bizim mahalledeki benzincide çalışan pompacı bi mülayim vardı diyeee
Ford zaten gönder başkasına bela olsunFord, Gölcük'te ürettiği Transit Custom modelinin karavan versiyonlarını geliştirip Avrupa'da satışa sunacak.
Bizde yeni bir ticari model karavana dönüştürülünce motor gücüne göre fiyatına %150 ve 220 arasında ÖTV ekleniyor ve haliyle ulaşılamıyor.
Kaynak: E.Özpeynirci
Ekli dosyayı görüntüle 58208Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210Ekli dosyayı görüntüle 58211
Sonra da İbrahim bana neden bulaşıyor...Ford zaten gönder başkasına bela olsun
Ayy şunu etiketlemeden yazda görmesinSonra da İbrahim bana neden bulaşıyor...