Özgür
Geleceğe Cüret Et.
Sitttğğööeeennn, kıreeaadiivvv teknolooociiii.Ah bu Fransızlar...
Böyle bir reklamları vardı sanki monşer.
Sitttğğööeeennn, kıreeaadiivvv teknolooociiii.Ah bu Fransızlar...
Stok olan için duruma göre değişir abi. Aldığı ürünü konsinye satış yöntemiyle alıyorsa distribütör ile anlaşabilir, ama zaten ürün az geliyor daha da pahalanacak imkân olduğunca fazla araba alayım zam gelmeden deyip parayı yatırmışsa abooowww..Elinde stokla yakalanan galeri için iyi mi kötü mü bilemedim ?? artı diyelim ki dün corolla sedan hybrid'i 356 bin TL ye aldım ve tescil ettirdim ve bir anda aracım yaklaşık 60 bin TL değer kaybetti. Gönül ister ki Türkiye gerçeğinde ötv çok çok düşük olsun (hiç olmasın diyemiyorum yapmazlar) .
Kıçı başı ayrı oynayan bir sisteme sahip ülkede yaşıyor olmak...Diğer konuyu ben de düşündüm, dün alanın günahı ney..
Çok İlginç veriler var.2021’in ilk yarısında dünyada 82 ülkenin 33’ünde Toyota zirvede yer alırken, 10 ülke ile VW ikinci sırada.
Hyundai ve Skoda 5 ülkede en çok satan markayken, Fiat ise Türkiye dahil 4 ülkede lider.
Ekli dosyayı görüntüle 58045Ekli dosyayı görüntüle 58046Ekli dosyayı görüntüle 58047
Kaynak: (lovecarindustry, e.özpeynirci)
Satışları ve pazar payını arttırmak için Aygo'nun yerini Yaris Cross alacak.Toyota Aygo X prologue konsepti, Toyota'nın Avrupa pazarına sunacağı A segment crossover olacağı söyleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 56106
Ekli dosyayı görüntüle 56105
Ekli dosyayı görüntüle 56103
Ekli dosyayı görüntüle 56104
Biri beni şu ülkelerden birine ışınlasa ya2030 yılına kadar yeni benzinli ve dizel otomobil satışını kaldıracak ülkeler:
Norveç (2025’te uygulama başlıyor)
Danimarka
İngiltere
Almanya
İrlanda
İzlanda
Hollanda
Girişte bi kağıt imzalatıyolla bu tür sırları ifşa etmeyelim diye...Veli abi hiç söylemiyorsun ha..diğer 6 kişi kim ki bilirsin sen
Ferrari'nin V6 Plug-in Hybrid motorlu ilk modeli olan 296 GTB, FerMas’ın Kuruçeşme’deki showroomunda Ferrari müşterilerine tanıtıldı. Şimdiden 7 kişinin sipariş verdiği 296 GTB, 2022'nin ikinci yarısından itibaren Türkiye'deki sahiplerine teslim edilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 58169
Makyajlısı burda