Yes özlemısız mavıbahce ardından yasemınıMavi bahçedemisin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burds olsaydın tanısırdık bızde hanımla alısverıs yapıoz hıc sevıom alısverısıBizde oraya geliyorduk son anda arabayı otomatik yıkamaya sokayım diye Bornova otoban BP ye geldik.. şimdi point bornovadayız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabah 9 da basladigim temzilik saat 3 de simdi bitti bi kahve biskuvit yapiyim bari hakettim.
Billerry ile jantlar boya badana fircasi ve jant forcasiyla forcalandi. Dis kaporta yikandi sonax bsd cila atildi. Ardindan farlara sonax super guclu wax yapildi. Kapi acma gozeneklerinde tirnak izleri vardi sonax guclu cila ile pastasi yapildi. İcerde supurgenin arindan koltuk tavan hali doseme yikandi temizlendi. Torpido plastik aksamlar alt kisimlar carpex torpido sutu ust kisimlar ise spritz uygulandi. Direksiyon ve vites gibi deri kisimlara auti fineese hide kati olani alicam uygulucam. Chemical guys ile temizligi yapildi gecen hafta ama deri beslenmedi o yuzden bu urunu almam lazim deri beslenmeli
ıphone 4 var cekmedım. kalıtelı bı telefon buluyum cekıcem atarım bugun 7 gıbıFoto yok mu?
Sabah 9 da basladigim temzilik saat 3 de simdi bitti bi kahve biskuvit yapiyim bari hakettim.
Billerry ile jantlar boya badana fircasi ve jant forcasiyla forcalandi. Dis kaporta yikandi sonax bsd cila atildi. Ardindan farlara sonax super guclu wax yapildi. Kapi acma gozeneklerinde tirnak izleri vardi sonax guclu cila ile pastasi yapildi. İcerde supurgenin arindan koltuk tavan hali doseme yikandi temizlendi. Kemerler yıkandı temızlendı.Torpido plastik aksamlar alt kisimlar carpex torpido sutu ust kisimlar ise spritz uygulandi. Direksiyon ve vites gibi deri kisimlara auti fineese hide kati olani alicam uygulucam. Chemical guys ile temizligi yapildi gecen hafta ama deri beslenmedi o yuzden bu urunu almam lazim deri beslenmeli
Ikea'dan aldıgım fısfıs kutum bozuldu kırmızı bı tane de fısfıs almam lazım koltuk yıkarken ıyı fıslıyor, ucunda ayarı var püskurte, hafıf puskurtme, sıddetlı puskutme, lazer nokta atısı pusturkme , lazer hızında puskutme delı bısey. lazer hızında ınsanın gozune gelse kor olur valla 4 tl bısey nokta atısında 8 10 metre fıslıyor dagılmadan su tabancası gıbı
Cigli organizede Moil de petrolde yikiom tum karsiyakada oturanlar orda yikiyor cuma geceleri bmw honda etkinlikleri felan oluyor drag yapiolar. Disini orda yikiyorum ic kismini sitenin otoparkinda agac altinda. Elektrik supurgesini binanin prizine bagliyorum o sekilde supuruyorum cunku benzinlikteki supurgeler mikrop yuvasi koltuklar bakteri oluyor ben alerji hastayim sık sık koltuklari siliom yikiom gene basladi alerjim gozler kirmizi burun akiyor bir daha ki yikamayi beraber yapalim ustadimNerde yaptın bunları üstad? haber vereydin bizde gelirdik..bende aracıma birşeyler yapmak istiyorum ama sitede olmuyor maalesef..müstakil evin olacak bu işler için..
Ben kullanmiyorum murat abi kokular beni rahatsiz ediyor alerjim var bi deKalıcı kokusu olan oto parfümü tavsiyesi var mı?
ben mıgrostan 4.90 a aldım mıgros arap sabunu kazık yedık moralım bozulduArap sabunu bim de var. Fiyat 2.90
Ekli dosyayı görüntüle 22624
Zenginler oralar dan alış veriş yapıyor dostum.ben mıgrostan 4.90 a aldım mıgros arap sabunu kazık yedık moralım bozuldu