Ne istiyonuz arkadaş çatalımda
Nemli çarşafı sermek mantıklı gelmedi tozlu yere.Aracicinde ucusan veya Koltuklarin üzerinde biriken tozlari ne ile temizliyorsunuz arkadaşlar.kokpit kısa sürede geri tozlanabiliyor bunlar yüzünden.
Nemli bez ile sildim sonra temiz bir çarşafı nemli ıslatıp koltuğun üzerine serip sopa ile vurarak tozun çıkmasını sağladım baya azaldı daha etkin bir yöntem varmı.
Koltuğu sökmek basit aslında, dışarıda işini gör geri tak hocam.Aracicinde ucusan veya Koltuklarin üzerinde biriken tozlari ne ile temizliyorsunuz arkadaşlar.kokpit kısa sürede geri tozlanabiliyor bunlar yüzünden.
Nemli bez ile sildim sonra temiz bir çarşafı nemli ıslatıp koltuğun üzerine serip sopa ile vurarak tozun çıkmasını sağladım baya azaldı daha etkin bir yöntem varmı.
Koltuğu sökmek basit aslında, dışarıda işini gör geri tak hocam.
Arastiriyim hocam bi sökmeyi takmayı.hem altinida temizlerim.
masallah masallah nazarlaardan sakınsın allah makıne bomba olmus kerım abıBayram tatili dönüşü detailing işine birazda biz el atalım dediydim Sıfır km günlerine geri dönüş yaptık..
Ekli dosyayı görüntüle 22169 Ekli dosyayı görüntüle 22170 Ekli dosyayı görüntüle 22171 Ekli dosyayı görüntüle 22172
Bayram tatili dönüşü detailing işine birazda biz el atalım dediydim Sıfır km günlerine geri dönüş yaptık..
Ekli dosyayı görüntüle 22169 Ekli dosyayı görüntüle 22170 Ekli dosyayı görüntüle 22171 Ekli dosyayı görüntüle 22172
Maşallah abi. Yalnız sağ tarafa bir şey yapıştıracaktın skyactiv logosunu neden söktün? Bence daha güzeldiBayram tatili dönüşü detailing işine birazda biz el atalım dediydim Sıfır km günlerine geri dönüş yaptık..
Halledicem onu hala düşünmekteyim, aklımdaMaşallah abi. Yalnız sağ tarafa bir şey yapıştıracaktın skyactiv logosunu neden söktün? Bence daha güzeldi
Ön cama yapışmış sinek böcek lekelerine ne önerirsiniz..?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende mobilin cam suyu var sinek böcek için gayette memnunum..normal cam suyunun içine karıştırıyorum.Ön cama yapışmış sinek böcek lekelerine ne önerirsiniz..?
Direk koyuluyor olması lazım ama ben farklı bir cam suyu ile karıştırıyorum. Birde hangi ürün olursa olsun camda sinek böceğin kurumadan hemen kullanılması lazım yoksa hiçbiri fayda etmiyor. Würth'ün de bir ürünü var ama fiyat performans en makulu Mobilinki.Bu konsantre bir ürünmü? Genelde uzun yol yaptığım için böyle bir ürün bagajda olmalıydı..