ozgur35
Aktif
Ayneb oyle mustafa ben a101 kullaniyorum bi de şok, bimden boxer aliyorum slip guzel baya siyah L-XLZenginler oralar dan alış veriş yapıyor dostum.
Ayneb oyle mustafa ben a101 kullaniyorum bi de şok, bimden boxer aliyorum slip guzel baya siyah L-XLZenginler oralar dan alış veriş yapıyor dostum.
migros genel olarak pahalı zaten.ben mıgrostan 4.90 a aldım mıgros arap sabunu kazık yedık moralım bozuldu
Benim de oto bakım kimyasalları arayan arkadaşlara şöyle bir tavsiyem olabilir. Araçlarımız güzel ve en önemlisi bizler için değerli olduğundan aracınıza her ürünü uygulamayın (daha önce oto bakım ürünleri satmış ve profesyonel olarak uygulamış biri olarak nacizane görüşümdür).
Aracınızda yapmak istediğiniz uygulamayı söyleyin memnuniyetle tavsiyelerimi söyleyeyim.Tavsiyelerini takipdeyım.
Bez pahali olunca makineye atamiyoz reisimbu bezi hiç tek başına atmamıştım makineye
2 kere attım ama makine sıkma yapmıyor bu bezin yanına bi kaç tane daha bez attım o zaman makine sıkma yapıyor.
sanırım su emişi çok kuvvetlı baya bi su çekiyor tek başına oluncada sadece bi yerde ağırlık oluyor makinede kendini korumaya kalıyor sanırım
başına böyle entresan bişey gelen varmı?
bez:Auto Finesse Aqua Deluxe 1200gsm Kurulama Havlusu Af0128 GittiGidiyor'da 310216493
bunlar taş izlerini yok mu edecekZaten tüm subapları değişmiş aracın yakın zamanda, baskı da yeni ön takım yeni, triger yeni, bana bişi kalmadı ama uzun yolda çok kullanıldığı için çok taş izi var, onlar için de gerekli malzemeleri aldım. Sömestrda Detailing ruhum tavan yapacak
Ekli dosyayı görüntüle 25982 Ekli dosyayı görüntüle 25983
Sprite kutusundaki de iron remover, kil pedi de Çin’den Rize istikametinde ilerliyor
polısaj yapcak bence arac dırek 2018 olcak vallabunlar taş izlerini yok mu edecek
Zaten tüm subapları değişmiş aracın yakın zamanda, baskı da yeni ön takım yeni, triger yeni, bana bişi kalmadı ama uzun yolda çok kullanıldığı için çok taş izi var, onlar için de gerekli malzemeleri aldım. Sömestrda Detailing ruhum tavan yapacak
Ekli dosyayı görüntüle 25982 Ekli dosyayı görüntüle 25983
Sprite kutusundaki de iron remover, kil pedi de Çin’den Rize istikametinde ilerliyor