ozgur35
Aktif
30 verene kadar 40 verseydin billery alsaydon keskeNe diyorsun paramız çöpmü oldu şimdi ?
Biri tavsiye etti kulakları cınlasın jantına danalar işesin ne diyim
30 verene kadar 40 verseydin billery alsaydon keskeNe diyorsun paramız çöpmü oldu şimdi ?
Biri tavsiye etti kulakları cınlasın jantına danalar işesin ne diyim
bi yandanda denemek lazım böyle şeyleri neyse bi deniyeyim , belki sendekinin tarihi geçmiştir30 verene kadar 40 verseydin billery alsaydon keske
Bsd uygulamasi yaparken
bezin kaportaya yapismasi nasil
Kayganlik veriyormu
Su iticiligi nasil
Su iticilik mukemmel araci yikayin anlicaksiniz zaten. Bsd li araci yikayinca o boncuklar bi saga bi sola ucusuyor yok boyle bisey o kadar zevkli ki yikamak anlatamam video cekmem lazim size.@kadir ilk defa denedim bunu su iticiliğini en basit nasıl test edeyim ?
bezin yapışması çok az iz bırakmıyor yani ben beğendim ama karşılaştırma yapacak tecrübem yok açıkcası
Ben metro avmden autokit marka aldim 10 tl 350 gsmAliexde 450gsm cila bezi var onu kullanin bim bezini kullanmayin , zaten aliexden o bezi alin demek istedigimi anlayacaksiniz.
Apc ürünü ve son katı Auto Finesse spritz tarzı ürünlerle tamamlayacaksın. ilk gün ki halı olacaktır.Murat abiye sormuştum da, o torpido parlatıcı önerisinde bulunmuştu.
Bu araç içi ve dışı plastik parçaların uzun süreli olarak ilk günkü durumuna döndüren ürün önerisi olan var mı?
Sonax plastik yenileyici ile 3M vinil, deri, plastik yenileyici ürünleri dikkatimi çekti. Sonaxa 2-3 gün etkisi gidiyor demiş birisi. 2-3 ay götürse yeter, soluklukları ilk günkü hale getirsin yeter. Gtechniq G4 ürünü de var da küçücük şey ve aşırı pahalı.
Gülesim geldi niye aldın hesap ver şimdiSonax cop cikti harbiden bunun versiyonlari varmis bizimki elle silinen versiyonmus.
Apc ürünü ve son katı Auto Finesse spritz tarzı ürünlerle tamamlayacaksın. ilk gün ki halı olacaktır.
Apc: Genel amaçlı temizleyici
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nano koruma değil ki ihtiyaç duydukça yenilersin.Etkisi uzun sürer mi ama?
Apc genel temızleyıcılerı derı koltuklara uygulayabıyor muyuzApc ürünü ve son katı Auto Finesse spritz tarzı ürünlerle tamamlayacaksın. ilk gün ki halı olacaktır.
Apc: Genel amaçlı temizleyici
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deriye deri ürünleri kullanmak her zaman daha iyidir derinin sağlığı için.Auto finesse leather cleaner gibiApc genel temızleyıcılerı derı koltuklara uygulayabıyor muyuz
Sonax cop cikti harbiden bunun versiyonlari varmis bizimki elle silinen versiyonmus.
Etkisi uzun sürer mi ama?