İlk baslangic urunu o sonra cop bende 1 sise var verim kullanmak isteye oyalansinforumda allahtan pek truetle wax kullanan yok o tosbagaya uyuz oluyorum
Her marka her bölgede ıyı degıl benceSonax şampuanları haricinde çok iyi değil birçok ürününü denedim. Meugiars daha etkili bir ürün gibi geldi bana, Ultimate quick detailer ve Ultimate Quick Wax kullanıyorum her yıkamadan sonra, kayganlık hissi müthiş
basşlangıc ürünü ama fıyatı da pahalı keratanınİlk baslangic urunu o sonra cop bende 1 sise var verim kullanmak isteye oyalansin
Yaavas yavas senide kaybetmeye basladikEkli dosyayı görüntüle 18411 Ekli dosyayı görüntüle 18409 Ekli dosyayı görüntüle 18410 Ekli dosyayı görüntüle 18412 Ekli dosyayı görüntüle 18409 Ekli dosyayı görüntüle 18408 Bugun aracin tavanini koltuklarini ve hali dosemesini sildim valetpro all purpuse celaner apc ile urun gusel etkili . Ayrica sptriz ile ic konsol detailing yaptim direksiyon temizligi yaptim
keske yenıleyebılsem arasıra esımın samsungla j7 ıle cekıyorum ıyı oluyor.Benım kı baba yadıgarı vazgecemıyorum@ozgur35 kardeşim telefonumu yeniledin ne yaptın güzel fotoğraflar gelmeye başlamış maşallah araban tertemiz
şu auto finnes iron outu git gide merak ediyorum videolarını izlemesi çok zevkli
@kadir hobı dedık basladık hastalık oldu, hastalık da mütezel sevıyesıne ulastı. şimdi yenı projem artık benzınlıkte arac yıkamıcam ee mustakıl ev de alamıyoruz yapcak tek sey 40 metre su hortumu alıp 7 kattan salcam asagı sıtenın ıcınde yıkıcam. cunku benzınlıkte gereken özenı gosteremıyorum sıra oluyor zaman gecıyor jantlarımı fırcalıyamıyorum. cift kova yapıon adam gelıyor hadı hadı söylenıyor rezıllık ya. hortum alcam @kadır salcam hortumu asagı saatlerce temızlıcem Tek eglencemız bu sosyal aktıvıteYaavas yavas senide kaybetmeye basladik
@kadir hobı dedık basladık hastalık oldu, hastalık da mütezel sevıyesıne ulastı. şimdi yenı projem artık benzınlıkte arac yıkamıcam ee mustakıl ev de alamıyoruz yapcak tek sey 40 metre su hortumu alıp 7 kattan salcam asagı sıtenın ıcınde yıkıcam. cunku benzınlıkte gereken özenı gosteremıyorum sıra oluyor zaman gecıyor jantlarımı fırcalıyamıyorum. cift kova yapıon adam gelıyor hadı hadı söylenıyor rezıllık ya. hortum alcam @kadır salcam hortumu asagı saatlerce temızlıcem Tek eglencemız bu sosyal aktıvıte
Bende Karcher K2 Compact var teras ve halı yıkıyorum. Tavsiye ederimHortum değil de kablo alın bir de kovadan su çekebilen özellikte basınçlı yıkama makineleri var (mesela karcher), onlardan alın, artık profesyonel bir şekilde ve daha az su harcayarak yıkarsınız aracı
Ben bu sistemo motorsikletim varken denedim 40lt su gidiyordu iki damacanaHortum değil de kablo alın bir de kovadan su çekebilen özellikte basınçlı yıkama makineleri var (mesela karcher), onlardan alın, artık profesyonel bir şekilde ve daha az su harcayarak yıkarsınız aracı
Final fotosu var mı? Neler yaptın anlat bakayım
Olmamış